Mucizemses Kızlar 6 haftalık hamileyim vajinada bi ağrım oluyo batma gibi kasıklarımda da çok ağrı var normal mi çok korkuyorum
Brc1 Mucizemses bol sıvı tüketmeye çalış benimde 5. Haftada kasıklarımda ağrı vardı 3/3.5 litre su içmeye çalış hatta içebilirsen daha fazla iç sık idrara çıkacağın için ağrıların kalmayacak
ceydaacc Mucizemses rahim genişledikçe ağrı yapıyormuş benimde ağrım çok oluyordu doktor böyle söylemişti bana 🌺🌺
kbra19 Mucizemses çok aşırıysa enfeksiyon olabilir canım benimde vardı batma kasıklarımda enfeksiyon çıkmıştı
balkizinbebegii Mucizemses idrar yolu enfeksiyonu olabilir mutlaka doktorunla görüş ama ağrıyla beraber kanaman olmadıysa bebeğe direkt bir şey olmamıştır kanamam olursa doktora görün 🌸
Mucizemses ceydaacc tek öyle olsun canım ağrıyı çekmeye razıyım 1 tane kayıp olunca herşeyden korkar oldum
Brc1 Mucizemses su çok içilince mide bulandırıyor. içine biraz limon ve çubuk tarçın koyup da deneyebilirsin ben öyle içebiliyorum ama su gerçekten çok önemli
ceydaacc Mucizemses benim de ilki düştü ama canınızı sıkmayın iyi düşünün bol bol su için ceviz yiyin c vitamini meyveler tüketin hayırlısıyla hiç birşey olmaz ❤️🙏
Mucizemses balkizinbebegii kanamam yok çok şükür canım ama öncekin dede kanama vs olmamıştı kontrolde farkettik
balkizinbebegii balkizinbebegii siz o zaman tedbirli olun önceden de olduysa geçmezse doktora gidin inşallah bir şey yoktur