Nurbade Kan sulandırıcı kullanan anne adayları doğum şekliniz nasıl olacak. Doktorum sezaryen tercih ederiz diyor bu durumdan dolayı. Daha 18 haftalığız ama aklıma takılıyor normal doğum yapan yok mudur doktorunuz sizlere ne diyor :)
oykumm_1233 Nurbade ben gebelık basından berı aspirin kullandım 36. da bıraktık duan 37 haftalıgım ama sezeryan diye diretmedık normal için bekliyoruz
Firdvsss Nurbade ben enox kullanıyorum hamilelegin başından beri kanda pıhtılaşma olduğu için başlattı dr benm dr um da normal olmasi daha iyi olur dedi mecbura kalmadıkça sezeryan olmamam gerekiyormuş
Cgdm34 Nurbade bende ılk korkuyordum bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama doktorum normal dogum yapabılırsın bır sıkıntı olmaz dıyor yanı kan sulandrııc kullanıyorsnz dıye normal dogum yapılamaz dıye bır sey yok dedı bız suanlık normal dogum ılerlıyoruz bakalım🤗
Nurbade oykumm_1233 benimde İnşAllah vaktinde gelirse 34.haftada bırakacağız aspirini ama iğneye devam. Kanamayı kontrol edemeyiz,bebek normal doğumda hırpalanır onunda kanı akışkan vs dedi ama aklıma pek yatmadı :/ size de sağlıklı kolay doğum İnşAllah sağlıkla kavuşun 🙏🏻🌸
oykumm_1233 Nurbade ben igne kullanmadım daha once bir kaybım var dıye onlem amaçlı kullanmıstım bırakırkende çok korkmustum ama doktorum bırakmazsan asıl bebek ve senın hayatın tehlıkeye girer demıstı hala bıle korkum var bıraktıgım ıcın oyuzden bır an once dogurmak ıstıyorum hepımız sag saglim kavusalım ınsallah 🙏🏻🌸
Pnr60 Bende 13 cü haftamda başladım 24 deyiz doğuma 1 ay kala bırak dedi doktorum bakalım nasıl olucak 🥰
Caglaonrrr oykumm_1233 benimde sizin gibi 1kaybim var onlem amacli kullaniyorum siz kacinci haftada biraktiniz ?