Dailymommy ben hep erkek hissediyordum ama hep kızım olsun istiyordum :) 12.hafta doktorum küçük bi ihtimalle kız dedi ama umut bağlamadım net belli değildi çünkü, şimdi sevinirim erkek olur biraz üzelebilirim dedim, sonra 16.hafta bebişin bacakları kapalıydı ultrason cihazıda kötüydü net değil ama %90 kız dedi ben tabi hala inanamıyorum bi %100 demedi ya kendimde erkek hissedince :) bide bi ben değil çevremdeki çoğu kişi erkek olacak senin dedi, biri tuz testi denedi biri yüzük testi denedi, biri hamileliğin rahat geçiyo erkeklerde rahat geçer dedi, biri gözlerinin akı belirginleşmiş oğlun olacak dedi :) ama hep çin rus takvimi ve nub teorisi bide anne baba doğum tarihi kan yenileme gibi bişey vardı bunlarda hep kız çıkıyordu :) 21+2de detaylı ultrasonum vardı doktor kız dedi ohh rahatladım yani renkli görünce bile aa erkek gibi erkek heralde dedim doktor daha cinsiyeti dememişti o an :) neyseki benim duam hayalim hevesim nefesim leylam olacak yeterki sağlıklı olsunda bizim cinsiyet hikayemiz böyle :)