Eslemece 21+6 yım ultrasonda sıvın fazla bebeğin karın çevresi geniş kilosu biraz fazla dedi 506 gr. Yani gebelik şekeri olabilirmiş. 22 haftalık anneler dizim bebişlerin kiloları kaç yada benim gibi bişey yaşayan var mı ? Bu arada 5 ayda 8 kilo aldım 😢
Msalbyrk Eslemece detaylı usg demi söyledi bunlari yksa Normal kontrölemi gtmstn. Gecen hfta 400 dü bugn 21. Olduk
MelisHayal Eslemece bence de normal benim o haftalarda 400 gram civarındaydı suan 23 haftalık ama bence sorun yok takma sen kafana bebişin iri 😍
YeniAnne55 Msalbyrk cok normal bi kilo bence takma kafana hatta baska bi doktora gozukmende fayda var stres yapmamk icin
Selimetaskin Hiç takma canım benim bebegim o haftada 600grmdı en son gittigimde şuan 23.4günlügüz ve şeker falanda cıkmadı bende sadece benek iri olıcak yani bu 🐣
YeniAnne55 Suan 23 haftaligiz 22+2de randevum vardi 468gr gayet normal bi kilo yani internette de o aralarda kilo agrligi yaziyo
Eslemece dolunay_6 istedi ama erken 3 hafta sonra mutlaka yaptır dedi. Siz yaptırdınız mı şeker testi ?
Puhukuzusu 22+3’te 530 gram gibi birşeydi. Kilosu normal seninkinin, ama doktorun diğer söyledikleri kilodan daha önemli, ultrasondan görerek söylüyor; karın çevresi ya da su fazlalığı. Dikkate almak gerek ve şeker yükleme testi yaptırmak. sonrasında inşallah şeker gibi bişey çıkmaz, çıkarsa da ona göre beslenmek gerekir, beslenme düzeni ile iyileşen birşey gebelik şekeri.
Damlayaz Ultrasyonda tahmini ölçümler yapılıyor. Oğlumun doğumdan birgün önce ultrasyonda 3,500 kg 52 cm boy demişti doktor 3 kg, 45 cm doğdu. O anki bebeğin pozisyonu duruşu kilosunda boyunda fark yaratabiliyor.
bsraikra kizlar daha 21 haftama girmedim oglum bi gun oynuyosa bi gun oynamiyo korkuyorim normalmi sizinki hergun oynuyomu acaba
ATC Eslemece ben 20+ 6 da 360 gram dı canım su an 22+4 olduk kaç olduk bilmiyorum bende 5 kilo aldım bende o kadar da çok değil gibi ama en iyisini doktor bilir bence üzme kendini yıpratma