Sumeyyeabdi Kızıma kavuştum kızlar şükür ama hala happykids teyim cok şükür korktuğum gibi değildi sezeryan dogum, yürüyorum hafif karin dikisleeimde ağrı var katlanilmayacak gibi değil ama
BBuseY Sumeyyeabdi 🤗 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım 🌸 ben birisinden duymuştum aşırı arttırmış “Tere otu”( dere otu değil) “yeşil soğan “ bol bol tüket
Aselsmoms Sumeyyeabdi sağlıkla almışsın kucağına çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşaAllah 🥰 bulgur,helva , yeşil soğan , ceviz ,fındık ,badem,tahin rezene ,su bunları yapmıştım kızımda bol bol emzirmek bide tabi 😍🌸
Emily37 Sumeyyeabdi allah analı babalı büyütsün canım.humana çay,bol su,bulgur,irmik helvası badem ceviz falan tüket canım.ben bunları tüketiyorum genelde haa birde tahin.içine az pekmez koy her sabah ye oda güzel süt yapıyor
Sumeyyeabdi BBuseY allah razı olsun canım tereyi biliyorum evet severim cuma günü alalaim o zaman tere yi🤗
Sumeyyeabdi Aselsmoms tahinli pekmez yedim sabah canim kahvaltıda basta emziriurm sonra mama veriyorum kızıma 2 3 saate bir emziriuoeum tabi uyuyoruz hep♥️
Sumeyyeabdi Emily37 doğananin rezene çayını içiyorum canım annemde hofaş yaptı esjmde humana çayı alacak yarın
Aselsmoms Sumeyyeabdi dediklerimi de dene canım çok etkisi oluyor inşaAllah bol bol süt olsun prensese 😍
Leyla1938 Ay bende humana içiyorum hiç sevemedim normal rezene tohumu ondan iyi tadı🙈 işte rezeneyede artık iyi demiyorlar ama bütün anne caylarindada rezene oluyor anlamadım. Kızım 34 günlük oldu benim de ilk çocukta gerçekten tahin helva çok yemiştim bide tahin pekmez falan süt ve kilo artimi yapıyor😬 ama çok sütüm olmuyor galiba manda veriyorm doymuyor 😏
Sumeyyeabdi Leyla1938 humana alacak esim indlallah tadı iyidir tahin pekmez o.zaman her kahvaltıda yiyeyim 🥰 alalhim bagislasin canim🤗
Leyla1938 Sumeyyeabdi dene bakalım bı sevecekmisin ben pek sevemedim. Malt içecek var e bebekte sulandırılmış pekmez gibi fiyat olarak pahalı oluyro biraz ama arada ondanda içiyorum süt yapıyor tavsiye ederim
Sumeyyeabdi Leyla1938 bakalım canim inslalah iyidir tadı evet maltana mi ictim onu meyvelisi daha iyi onun bol.bol sütüm olur inslalah