AliBarlas2816
Siz olayı çok farklı anlamışsınız belliki. Yazımın tamamını okursanız kedimi gözden çıkardım uzaklaştırıcam vericem atıcam satıcam demiyorum. Sadece deneyimli annelerden tavsiye bekliyorum eğer ki yapılabilecek bir şey varsa. Yoksa da zaten kedim yine benim canım. Vazgeçmek niyetinde değilim. Yeni doğacak evladımı da düşünmek bir suç bir kabahat olamaz herhalde. Diğer yorumlarımıda gördüyseniz şayet oğlumu kedim ile büyütmek istiyorum ne olursa olsun diyorum. Ama insanlar hemen linçlemeyi kınamayı kendine marifet görüyor artık. Böyle bir yazıdan nasıl böyle duyarsız biri olduğum iması yaptınız pes doğrusu.
Yine söylüyorum; endişem sadece tüyleri bir problem yaratırmı onu öğrenmek varsa uygun bir çözümü onu uygulamak. Kedilerin veya herhangi bir evcil hayvanın evdeki büyük küçük herkesin psikolojisine iyi geldiğini, bir evcil hayvanla büyüyen bebeklerin neler kazandıklarını zaten iyi biliyorum ve bunuda sonuna kadar destekliyorum.
Zaten tüyü de dökülse kedim benim canım, ve oğlumun hayvan sevgisi ile birlikte kedimle beraber sağlıkla büyümesi için elimden ne gelirse de yapacağım.
Sevgiler 💜