İlk çocuğumda özenerek doğum hikayemi yazmıştım ama paylaşmak nasip olmadı kısmet ikinciyeymiş ilkinde 25saat sürmüştü doğum serüvenim bunda öyle uzun olmadı yine sancı gece 4 de başladı ben de 4buçuk gibi kalkıp eşimin azığını hazırladım hazırlarken 3 sefer şidetli sancı geldi dayanamyıp oturdum sonra onları hazırlayıp eşime gittim sancımın olduğunu söyledim o da ne yapacaz kesin gecek mi diye bana soruyor nerden bileyim ben dedim 😂 sonra dolanırken benim sancılar sıklaşmaya başladı kasılma sayar programı indirmiştim tavsiye ederim çok büyük rahtlık oraya sürekli girdim o program da hazırlanmaya başlayın bebek geliyor dedi sonra kayın validem le görümcem geldi kızımı götürdüler onlar gitti 7 buçuk gibi bana bi sancı geldi sanki bebek çıkıp gelecek altımda öyle bir baskı var korktum eşime ara ambulansı gelsinler dedim (burda ambulas aramak zorunlu) ne olur ne olmaz diye telefonda eşimi doğuma hazırlıyorlardı ip bul iğne bul faln 🤣 sonra ambulans geldi tangur tungur hoplaya zıplaya hastaneye geldik (kendimi kamyon kasasında taşınan hayvan gibi hissetim 🤣) ambulansdada oğlan ha bire bişeyler söylüyor dil de bilmeyince her şeye kafa sallıyorum ja ja diyorum 😂sonra gedik doğum odasına aldılar beni hazırladı ebe açıklığıma baktı 08:45de 7 cm dedi baya mutlu oldum ama sancılar nasıl güçlü geliyor yatağın demirlerini asılmaktan kollarımda derman kalmadı sonra eşim geldi faln benim su hala gelmedi sonra beni yan çevirdi bacağımı kaldırtırdı eşim tutuyor du sancı gelince ıkın dedi açıklık 9cmdi zaten ıkınınca suyum patladı sonra da zaten sancı geldikçe ıkın dedi çatala falan çıkarmıyorlar yan yatar pozisyonda sancı geldi bi ıkındım bi ıkındım sancıdan kurtulmak için ikinci sancıdada iyce yaklaştı üçüncü sancıda ben bir güçlü ıkındım sanki alt tarafım parçalancak bebeğin kafası çıktı bidaha ıkınıncada gerisi geldi 09:43de dünya varmış dedim ya ebede çok iyi biriydi sanki annemmiş gibi şefkat gösterdi sonra ten teması için bebeği göğsüme koydu benimki nereyi bulursa emdi cop cop ben gibi o da çok açmış 😂ardından göbek bağını eşime kestirdi sonra doktor geldi 3cm bi yırtık var dedi onu dikti idrar yolumdada varmış onu dikerken çok canım yandı uyuşturduğu halde baya bağırdım ama evlat her şeye değer 3716g dünyaya geldi allah herkesi kurtarsın bu yolda hiç bir kulunu koymasın gerçekten çok zor anne olmak benim hikayemde bukadar çok uzun oldu hakkınızı helal edin sorunuz varsa sorabilirsiniz