Minikcennetim Kızlar eşim asker sürekli nöbette çok sıkılıyorum bç telefon oyunu öneriinde oynayayım dizi film de sarmıyor artık
esmerella37 Pubg 101okey yalla bliyorsan eger okey de var 101 de var ıcınde ben bnları oynarım genelde 1 tanede renklı toplar var onları oynuyorum bubleerain diye bi oyun oda 🤣🤣
Minikcennetim cansualisa ay iş çokta yapmaya dermanım yok 32 haftalığım eğilip doğrulmam ağır geliyor 😂
cansualisa Minikcennetim aynı valla dha yeni kurutmadan bekliyorum ütülemek için oğlumun kızım var birde uyuttum okuldan geldi o ara bitirim inş😀 40 günüm var ortada hazır bışi yok
Minikcennetim cansualisa oo senin işin çokmuş bacım valla bende mutfak dolabını sildim bugün ters düştüm 😴
cansualisa Minikcennetim sorma ev işi kolay ev 1+1 su çamaşır ütü olayını çıkarsam benden rahatı yok😀
cansualisa Minikcennetim valla bende birde eşimin tüm tişört cs ütülenir 7 parça önünde eklendi bebeğin zaten 3 poşet dolusu yok onu kes yok şunu söyle yap Allah kızım karışmasa rahat bitecekte😀😀
Asyabuse Angry birds 😂😂 gıcık olduğun birileri varsa onların kafalarına fırlatıyo gibi hayal et daha eğlenceli oluyo 😂😂😂
nutellaningizlitarifiyim Minikcennetim Homescapes(benim de elim asker iki yıldır ikimizde bu oyunu oynuyoruz) ya da Gardenscapes(bunu eşim oynuyor genel olarak) 🙋🏼♀️😇