asilbabymom 7 aydayım. 60 ile hamile kalıp 65 kilodayım. Henüz ödemim yok sizler ne durumdasınız ? Neler yaşadınız?
OzgeSrc asilbabymom ilkinde cok sismistim acaip odemim vardi ama bunda sukur yok. 29+4 60 ile basladik suan 69 kiloyum
Nazendehanim asilbabymom 36. Haftadayim ,19.haftada 1 kilo alarak açılışı yaptım toplamda 7 kg aldim henüz ödem olmadı fitne akrabalarım kilo almadım diye dertli 😂😂😂 en fazla 2 kg daha alırım diye düşünüyorum
Eldgrn asilbabymom sismeyelim aman açma ağzını iyi böyle gitsin gittiği yere kadar bu seferde sismekten odemden şikayet ederiz
OzgeSrc asilbabymom fast foot zaten hic sevmedigim bi yiyecek tarzi yemiyorum yani 🙂 ay cokmu kilo almişim🤦♀️
ALynaa67 asilbabymom inan spor yapmaya halim olmuyo sadece ev işi onu bile zorla yapıyorum tamamen bünye meselesi ama ya
Eldgrn asilbabymom olsun gittiği yere kadar gitsin de şimdi 1 2 ay çekmek var birde 1 2 hafta çekmek var
Halimee1634 9a girdik ara ara ayağımda odem oluyor çok ayakta kalırsam onun dışında sismedim çok şükür 🤗aslında 11 kilo aldım şuana kadar ama kesinlikle pilates ve yürüyüşün etkisi
Historiceee 30 haftaya girdik bugün şimdiye kadar 5 kilo aldım sadece şişme ödem vs yok şuanlık inşallah 10 kilo ile bu serüveni kapatabilirim. Son iki ayda kaç kilo daha alırım ki 🙈
Melikemom asilbabymom valla buradakileri görüyorum gayet az kilo almışsınız ben 74le hamile kaldım şimdi 37haftalıgım 100kilo oldum son 1ayda bu kadar fazla aldım kendimi bile tanımamıyorum😂 bu ben değilim ki 😂 ama artık takmıyorum bile yeterki çocuğum sağlıklı olsun doğsun kilo alınırda verilirde