ozgeya Emineisa biz Çilek Mobilya’dan Natura Baby oda takımını aldık. Büyüyen yavru yataklı beşik,3 kapılı gardırop,çamaşırlık ve raf,uyku seti,cibinlik 5.650’ye almıştık ama tabi Haziran ayıydı biz aldığımızda.
Sedayznn Emineisa ben zaten mobilyacıyım lajivert kalite li sadece bebek ve çocuk odası üretimi yapıyor ürünlerde kanserojen madde kullanmıyor sağlıklı kalitesi iyi 👍🏻
Pamugumgeliyor Emineisa almadim yaptirdim. 27 haftaligim, montessori yatak ve dolap yaptirdim buyuk istedim dolabini ki herseyi dolapta olsun die
EmelBG Emineisa Noktabebe var canım internet sitesinden mağazaların var baya kampanyalı ürünleri var .Ve ürünlerin çoğu Zaten bilinen markalar bebek mağazalarında oluyor güzel ürünler .Odam geniş olmadığından o derece , almadım dip dibe olurdular yoksa alsaydım oradan alırdım .60*120 beşik aldım gardolap Şifonyer yaptırıyorum istediğim model vardı kendi odama uygun ölçüde 37 hafta gibi gelir en geç onlarda .33 haftalığız biz henüz Kasım sonu Aralık gözüküyor bakalım💁🏼♀️
alcang Kanz dan aldık biz mardinde bi mağazası var azra baby diye sultan bebek odası beşiği şifonyeri dolabını 3500 tlye geldi içinin tekstili de dahil. Sepet beşiğimizde var babaannemiz hediye almıştı anne yanı için ☺️
Emineisa alcang ben de kanz a baktim ama gonderimi var kurulumu bize aitmis. Ordan alsam nasil kurucaz onu da dusunuyorum 😍
Emineisa goncacan uyguna almissiniz gule gule kulkanin. Ben urfa da oldugum icin sıkıntı yasiyorum malesef her mobilya burda bulunmuyor 😑
Emineisa Elcindyn tesekkur ederim inceleyecegim :) bebek arabasi ben com kalitelisine gitmedim. Zaten araba var her yere arabayla gidiyoruz diye avm ye vs gidince kullanmak icin orta halli olsun dedim beneto ouset ve araba gold rengi aldim 750 tl. Kullanmadik ama portatif guzel bisey
Elcindyn Emineisa baktığım araba 2100 tl civarı olmuş indirimli haliyle 😔 bende daha ekonomik bişiler bakacağım sanırım denk gelir muhakkak oda takında olduğu gibi 😉
nciNurDepegz Emineisa biz evimidiziyorumdan büyüyen beşik dolap ve sifonyeri 2150 ye aldık veçokta gösterişli sağlam
Swraksya nciNurDepegz bende ordan almayı düşünüyorum size ne kadar zamanda getirdiler ben sancaktepe mağazasından almayı düşünüyorum
kardelenimm Emineisa meltem mobilyadan aldım avangard çok güzel kaliteli duruyor mağaza fiyatı 1800 ben netten uyku seti yatak cibinlik dahil 1250 aldım