Emineisa Merhabalar.Aralik ayında bebek geliyor hayirlisiyla.Aranizda bebek odasini alan var mi aldiysaniz hangi marma ne ne kadara aldiniz tavsiye var mi?
Shnbsk Emineisa çilekten beğendim ama 7 bine yakın bi fiyat verdiler noktabebeistanbul diye bi sayfa var cnm instagramda orda beğendim bir iki model 3 bin küsürdü
Nefesimm Emineisa 33 haftaligiz 21 haftalikken almıştık 2.900e noktabebeistanbul dan sifonyer büyüyen beşik 3 kapili dolap yatak cibinlik uyku seti sallanan anne koltugu içinde
Ikosefecio Nefesimm çok iyi fiyat anne koltuğu hangisinden bu yakında pufu olanından mı memnun musunuz eger ondan ise
Gulsahozge Babyhome kral bebek odasıntakımı aldık ☺️Ben sallanmasını ve aynı zmanda durdurulmasını istediğim için bu markayı tercih ettim .çilek newjoy gibi markalarda o özellik YOk sallanmıyor çünkü.sağlıcakla gelsin yavrumm da kullansın 🙏🏻
Mavi20 1150 ye kargo dahil Montessori yatak yaptırıyorum. 1800 e çilekten baby cotton serisinin 3 kapılı gardrobunu aldım. Işıklı,havalandırmalı çok güzel. 215 liraya yine Montessori kitaplığını yaptırıyorum. Dolap büyük zaten şifonyere gerek yok. Şimdilik bu kadar yeter diye düşünüyorum 🤗😇 odama da Chicco anne yanı beşik aldım 🤓
Emineisa Mavi20 ben de olmazsa oyle yapicam baby cotton a cilekte 7 bin tl diyor. Ayri sepet besik almistim 1 yila kadar odasini zaten kullanmayacagim. Acaba sadece dolabini mi alsam simdilik diyorum.
matisse Cilekten mocha modelini aldik eylulun sonunda su an kampanya var fiyatlar ortalama 400 tl dusmus bi bakin derim
matisse Serap60 3 kapili dolap, buyuyen besik, yatagi, cibinligi, 3 cekmeceli camasirligi almistik su an 4bin tlye dusmus bu fiyat uzerinden de magazada daha dusuyolar
Nefesimm Sedagokkaya çok güzel mobilyasi iclerinin genislik buyuklukleri okadar yet gezdik o fiyatlara suntalar satiyolardi dandik dandik icleri dapdar bu bize altin gibi gelmisti valla iyiki almisiz kurdurdum ardımdan kiz arkadasmda aldi beğenip oda kurdurdu resimde ne gozukuyorsa o inanin
Emineisa Bilinmeyen34 tesekkurler. Ben 1 ay once sordum baby cotton serisine 6800 demislerd8m yine gidip bakicam
Emineisa Bilinmeyen34 tesekkurler. Ben 1 ay once sordum baby cotton serisine 6800 demislerd8m yine gidip bakicam
GlsedaTakran Bizde bugün aldık oda takımını. İstanbul Ataşehirde Modoko var mobilyacilar çarşısı. 7000 liraya aldık peşinde. 3 kapılı dolabı , sifonueri , büyüyen beşik , yatak örtüsü seti ve yatağı, oyuncaklik adı altında kare şekilde baya kullanışlı geniş bi dolap daha tek kapılı.
Aysunh GlsedaTakran canım fiyat aralıkları nasıl orada bende İstanbul gidicem yarın mobilyacılar çarşısında gitmek istiyorum ama bütçeye göre nasıl
rileyss Emineisa çilekten baby cotton büyüyen yavru yataklı karyola ve sifonyer aldım. odaya baska dolap yaptırmayı dusundugum icin dolabını almamıstım ama vazgectim o yuzden dogumdan sonra dolabı da alacagım cilekten
Mavi20 rileyss ben bu serinin dolanını aldım sadece. Şuan indirim var mağazada da indirim yapıyorlar düşünüyorsanız bence alın 😇
rileyss Mavi20 aa indirim oldugunu bilmiyordum hemen bakayım, cok tesekkürler haber verdiginiz icin:)
MrvBrlk Emineisa merhaba çilek romantik serisi 3 kapili dolap, şifonyer, büyüyebilen beşik ve askılık 6100 e aldik Eylül ayında. Şimdi indirim var diyorlar bakmak lazim
Mavi20 rileyss enflasyon indirimi geldi tekrar %10 birde mağaza indirimi yaptılar 3 kapılı olanı 1800 e aldım ben 🤗