Mucizemm0007 tugbacns cok tesekkur ederim Allah razi olsun doktorum ikizden supeleniyor ama birinin tupde oldugundan yani dis gebelikden supeleniyor yarin tekrar kontrole gidicem bakilacak
Mucizemm0007 Likayolcusu masallah insallah bizde goruruz karindan mi gorundu 6+2 de kese oncesinde gittiniz mi hic
Burcuuu12A Mucizemm0007 Betahcg 2 günde 2 kat artış olmalı zaten kese görünmeden neden ikiz dedi? Ben öğrendiğimde 1370di değerim kan bile istemedi zaten kese görünmüştü haftaya gel kalp atışını duyalım dedi dediği gibi de yaptık 🙂
Mucizemm0007 Burcuuu12A 3 yumurta gelisip catladigi icin ikizden supeleniyor. Bende cok bilmiyorum hayirlisi olsun
2prensesannesiiii Mucizemm0007 🥰 sağlıklı olsunda ama bende ikiz sandım öyle değilmiş isterdim ikiz🥰 14 haftalık oldum bazen muayene zamanı arkaya falan mı saklanmış acaba diyorum ama yok 😂
Mucizemm0007 2prensesannesiiii ay hala umudunuzu kaybetmemissiniz ne guzel 😍 saglikla alin insallah kucaginiza ❤️
Melike_nur53 Mucizemm0007 alttan muayne olursa eğer ikizse belli olur banada öyle bi söylemişti baya yüksek diye ama tek gebelik yaşıyorum
Badem54 Ben 12. Haftada öğrendim tek yumurta ikizlerimi beta değerim gayet normaldi ama çift yumurta daha erken farkediliyor her şey gönlünüzce olsun, içiniz ferah olsun, rahat olun her şey nasip 😊