Tontisannecik 4 aylık hamileyim perde asmak zorunda kaldım asarken zorlanmadım yine de bir şey olur mu. Daha önce asan var mı?
Nefesliva Tontisannecik bende çok dikkatsizim hamilelik boyunca hep işlerimi kendim yaptım dün camları sildim 36 haftalık hamileyim biraz agrı yaptı ama gene dikkat et sende
Nazandeniz Bende senin gibiyim 14+2 gebeyim. bugün perde astım hatta yanlış asınca bir daha çıkarıp bir daha taktım sonradan karnım ağrımaya başladı. Bende ayağımı uzatıp dinlenince şimdi geçti sanki
Nefesimm Valla bende 33 haftaligim bu haftadan baslicam cam silip perde yikama asmaya kimseyi istemiyorum yardima gelicek cok ama ben tahammul edemiyorum kimseye nedense tek olmak istiyorum😔
Sezen07 Tontisannecik ben sürekli perde yıkıyorum köpegim var çok çabuk kirleniyor 2 haftada 1 yıkıyorum hamilelik başından beri hiç sorun yaşamadım hep ben asıyorum
HuriyeTrkolu Tontisannecik çok uzanmadığınız sürece sıkıntı olmaz,ama siz dikkat edin başınız falan döner mazallah
Ruzgarr Tontisannecik keşke risk almasaniz bu şekilde.bebeginizden kıymetli değil sonuçta.eşleriniz assın.