mhk2602 Merhabalar istanbul anadolu yakasında memnun kaldığınız perinatologları ve ücretleri yazabilir misiniz 💖 şimdiden teşekkürler
Lolo3434 mhk2602 özel hastaneleri bilmiyorum canım ama kartal lütfi kırdar şehir hastanesindeki perinatoloji doktoru çok iyi oraya gidebilirsiniz ….
mommysboy mhk2602 ben dün Zeynep kamilde yaptırdım çok güzel geçti çok memnun kaldım doktorum en az rahat 30 dk. bakmıştır randevu çok zor bulunuyor önce kadın doğum a randevu alıp seni yeşil alana ekliyorlar sonra randevu alabilirsin.
mhk2602 mommysboy zeynep kamilde hangi doktoru tercih ettiniz acaba bir de kadın doğum için gittiğiniz doktordan sonra perinatologu siz seçiyor musunuz
mommysboy mhk2602 Zuhal dinçe randevu bulmuştum öncesinde normal kadın doğuma gittim doktor sisteme tanımladı sonradan kadın doğumdan antenatal doppler seçip randevu alıyorsunuz
calciumoxalat oktay kaymak ataşehir de çok iyidir alanın en iyilerinden, şu an ücretini bilmiyorum ama numarasını arayıp sorabilirsiniz sekreteri ilgileniyordu. Birde acıbadem altunizade de ahmet tayyar bey iyidir , cihazlari filan iyi hastanenin.
calciumoxalat Elvancn ben ahmet tayyar a devam ediyorum rahim ağzı yetmezliğinden dolayi dikisim var.
Elvancn calciumoxalat hangi hastanede Ahmet bey kaç haftalık hamilemisiniz benim kasılmalarim başladı 17 haftalıkken 1 hafta hastanede yattım şimdi evdeyim yine oluyor ara sıra korkuyorum birşey olacak diye
calciumoxalat Elvancn acıbadem altunizadede. evet hamileyim 14.haftada dikis atmisti bana rahim agzi yetmezliginden dolayı. şu an çok şükür iyi devam ediyoruz 34.haftaya geldik. imkaniniz varsa bu hastane doktorları vs iyi ben özel sağlık sigortasi yaptirmistim ondan faydalaniyorum
Elvancn calciumoxalat nasıl yapılıyor canım sağlık sigortası eşim asker OYAK anlaşmalı olursa faydalanıyoruz ben de İstanbul Anadolu yakası Pendik hastane 35 40 dk filan gösteriyor uzak mi sizce
calciumoxalat Elvancn istersen hastaneyi arayıp sor oyak ile anlaşmaları var mı, varsa ne kadar indirimleri filan hepsini detaylı sor. 1 kez detaylı ultrason için gideceksen değer, sürekli gideceksen ücretini indirimini filan detaylı öğren mutlaka. Ben hamile kalmadan önce allianz sigortadan doğum paketi yaptirmiştım ondan faydalanıyorum.