Kayramomm 1prensannesiiiii ben şimdi gideceğim yaptırmaya 11.30 randevum var dua edin inşallah sorunsuz geçer tek doktor yapıyor barbaros ateşli ismi
Nazlican46 1prensannesiiiii devlet hastanesi barbaros ateşli başka yapan yok devlette özelde soruyorsanız ücretli yapıyor lar
1prensannesiiiii Kayramomm sağlıklı haberlerini alın inşallah,beni de doktorum aynı doktora yönlendirdi detayliya iki hafta sonra gidicem tıp fakültesinde mı normal çocuk hastanesinde mi tam anlayamadım yerini
1prensannesiiiii Kayramomm gittiniz mi merak ettim nasıl geçti ne kadar sürüyor neler söylüyor doktor bide fotoğraf veriyormu
Kayramomm 1prensannesiiiii evet gittim gayet güzel geçti çok şükür herşey yolundaymis doktor çok ilgili herşeyini söylüyor gosteriyor ekrandan en ince ayrıntısına kadar ölçüm yapıyor ortalama 20 dakika sürdü ben çok memnun kaldım
Kayramomm 1prensannesiiiii malesef fotoğraf vermiyor detaylıda zaten siyah Beyaz aynı görseli kendi doktorunuzdan da alabilirsiniz ben bugun detatlidan sonra kendi doktoruma gittim fotograf verilmiyormus esimde merak ediyoe deyince hemen muayene etti verdi