Prenses34_annesi Bizim gibi bu hastaneye giden anneler var mı tanışalım hangi doktora gidiyorsunuz doğumunuzu hangi doktorda gerçekleştireceksiniz doğum ücreti ne kadar dendi size bize 4.000 civarı dendi SGK ile bizim doktorumuz Gül Yaman şu ana kadar çok memnunuz 🥰
Prenses34_annesi beyzacmvrc 32 canım ben de dicektim artık kaç haftada bir çağırmaya başladı seni diye ama ayda bir gidiyorsun dur şuanda 🥰🥰🥰
beyzacmvrc Prenses34_annesi evet genelde öyle 2 haftada bir 3 haftada bir. Cinsiyeti ne Zaman öğrendin
Prenses34_annesi beyzacmvrc bizim kız inat oldu vişne suyu ile çikolata yememe rağmen göstermedi 19+4 de gösterdi kendini🥰
beyzacmvrc Prenses34_annesi hmm bana 11+3 de erkeğe benzettm dedi de o yüzden sordum daha gitmedm ☺️ erken mi biliyor cinsiyeti diye sordum bizimki erken gösterdiğine göre erkek heralde ☺️ Tahmin de yapmadı o Zaman size hiç?
Prenses34_annesi beyzacmvrc 12 de gördüm dedi biz bir cinsiyet partisi yapacağımız için emeğiniz boşa gitmesin net görünce söyleyeyim dedi erkek pipisi var çünkü illa bir yerden çıkıyor kız çok zor 🤣🤣
Prenses34_annesi beyzacmvrc yok demedi gördüm sanki dedi çünkü yapacağımızı bildiği için ağzını bıçak açmadı 😂