Fundayakut Kızlar merhaba 🥰 30+6 dayız artık haftaya oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlıcam ama kaç derecede yıkamalıyım bilmiyorum ve beyazlar renkliler ayrı mı yıkıyorsunuz yani malum küçücükler makinayı doldurmaz 😅 sizler nasıl yaptınız ?
KayraVeAnnesi_06 Fundayakut Renklerine göre ayırdım . 30 derece de pamuklu programda , 1000 devirde yıkadım
hunilimom Fundayakut hepsini tek tek ayırdım siyahlar solabilir diye açık Pembe gri gibi bir beyazları ayrı yıkadım 30 derece 30 dk da şuan 60 da yıkıyorum doğdu ablasıninkilerle beraber atıyorum
Fundayakut holly Bazıları 60 derecede falan yıka dedi ama ne bilim zaten ütülenecek o kadar yüksek ısıda yıkmaya gerek var mı bilemedim
VerdaY 30 derece 800 devir, green clean baby kullandım. Kurutma makinesi kullanmadım. Kendiliğinden kurudu, ütüledim :) Kolay gelsin size de :)
Prenses34_annesi Fundayakut renkli ve beyazları ayırıp 30 derecede yıkadım hepsini ütüledim yerleşmeyi bekliyorlar var şu an çok üşeniyorum 29+4 üm
CmreKsidar Fundayakut bende şey düşünüyorum mendiller var ya renk geçmesini önlüyor arada kendimde kullanıyorum renkler mendile soluyor kıyafetlere bisey olmuyor acaba bebek kıyafetlerinin hepsini mendille yıkasam bisey olur mı kıyamıyorum da☺️
Fundayakut CmreKsidar Valla bilmiyorum ki canım benimde ilk bebeğim tecrübesizim bende ama olmaz herhalde nolucak ki 🤷♀️😅
cansualisa Fundayakut daha bugün başladım 28 dk 30 derece de nasıl olsa ütü geçiçek yüksek derece mantıksız
Fundayakut cansualisa Zaten hepsi yeni kıyafet leke vs yok bencede 30 yeterli sizler kaçta yıkadınız merak ettim 🥰
cansualisa Fundayakut 30 derece 600 devir yıkadım 28 dk suan kırıtma da 15 dakkikası var çıkmasına onu da pamuklu programına attım kuzum