kupp allah icin sizde de böylemi yiyorm midemin aldigi kadar 1 saat sonra soguk terler bosaniyo midem kaziniyo tansiyon seker hersey düşüyo ozellikle geceleri mahvoluyorum 😪
Buseufuk1531 kupp ben 7.ayımdayım daha 1 değil de 3 saat ardından hemen acıkıyorum dediğiniz gibi elim ayağım boşalıyor … kaç kiloyla hamıle kaldınız suan kaç kilosunuz mesela
EmineDefneGokce kupp beta hcg hormonu ilk olarak mideyi etkilermiş Tıka basa yesekte boşluk hissi oluyor açlıktan bayılacak gibi oluyorsun 😭 Ama geçici . 3 aydan sonra geçti
mucizem___ kupp aksine yiyemiyorum fazla kacırır sam midem Cok bulanıyor ve cıkarmak zorunda kalıyorum 11+6 yız böyle devam ederse bebeğim Cok zayıf olacak diye korkuyorum
kupp EmineDefneGokce tika basa hic yiyemiyorum nerdeyse 😪 ama bocalatan anında tansiyon seker dusmesi oluyor.
kupp mucizem___ bende yiyemiyorum kendimi okadar zorluyorum ki 3 lokma yiyorum fazlasindan midem bulaniyor 1 saat sonra yine ayni seruven hemen elim ayagim boşalıyor 😪 sende ensiselenme belli bi zamandan sonra gecer insallah ne diyelim