Busenl Normalde özel hastaneye gidiyorum . Fakat dün acil bir durumla devlet hastanesine gittim. 10+4 haftalık gebeliğim, devlet hastanesinde 9 hafta çıktı ultrasonda ? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Daisy0000 Busenl Benim sata göre 9+5 ama ultrasonda 8+4 geç döllenme olmuş , özelin ultrasonunda da devletin ultrasonunda da bu şekilde çıktı
cennetmelegininannesi Busenl ben de aynısını yaşadım devlet acilde hatta 3 hafta küçük çıktı sırf bu yüzden ertesi gün tekrardan gittim doktoruma bir sıkıntı yoktu😂
Busenl Cdem21 her ultrasonda değişiklik gösterdiğini biliyorum teşekkürler cevabınız için ama ben yaşayan var mı diye soruyorum .
Busenl cennetmelegininannesi istediğim cevap buydu sağolun :) randevum haftaya fakat bende yarın gitmeyi düşünmüştüm ama bekleyeceğim .
Kbetul Busenl bazen özelin göremediğini devlet devletin göremediğini özel görebiliyor bu yüzden her ikisine de muayene oluyorum
Zezeeeyyldrm Busenl aynı hastanenin farklı doktoruna bile gitsen farklı çıkar sat tarihini baz almalısın