cherryblossom7 Çevrem de buna benzer şeyler duyuyorum kızlar? Ya böyle bisey olabilir mi cidden çok sıkılmaya başladım valla biseyim yok desrm amaa nasıl olur tepkileri veriyolarr
yesillimonn cherryblossom7 Ne alaka ya benim arkadaşlarım maşallah hepsinin hamileliği sıkıntısız belirtisiz geçti sağlıklı çocuklar dogurdular. Hiç strese girme cnm ne güzel hep özenmişimdir belirtisiz hamilelik geçirenlere.
Betulxxx cherryblossom7 canım 6 gebelik geçirdim 1 bebeğim yeni oldu. Alakası yok. Her gebelik bile farklı birbirinden. Herkesin ki zaten farklıdır .
Hsnycvk cherryblossom7 9 ay boyunca hiç belirtim olmadı göbüşüm büyümese hamile olduğuma inanmıcaktım😂 gayet sağlıklı yanımda yatıyo şu an kendisi çok şükür 🙏🏻🥰
Papatyaa_01 cherryblossom7 22.haftama girecem bi belirtim yok başından beri sadece uyku halsizlik oldu o da geçti onun dışında bende bebişimde iyiyiz sağlıklıyız çok şükür :)
genccanne cherryblossom7 Benim hiç bekirtim yoktu adet gecikmesi olupta test yapınca anladım şuan 36 yız şükür kişiden kişiye değişir kimi yoğun belirtili geçirir kimi az belirtili
Selamcanim cherryblossom7 ben ilk ayımda regl olmuşum. Kızımı iki aylıkken öğrendim oda reglim tuhaf geldi test yaptım meğerse yerleşme kanaması imiş. Kızım iki aylık. Çok sağlıklı. Etraf çok şey der. Takmayın.