aysenur-1998 2 aylık hamileyim cinsiyeti en erken ne zaman öğrenirim tecrübeliler yardımcı olabilir mi aşırı merak ediyorum
Mervegedik22- aysenur-1998 13 haftalıkken ogremistim erkek denmişti ama 19 haftada kız denildi canım ne kadar geç o kadar iyi şuan emin değilim kız mı erkek mi 🤣 Rabbim gonlunden geçeni nasip eylesin hayırlısıyla 🤣
Kbetul aysenur-1998 ay canım gösterene kadar öğrenemiyorsun benim oğluşum 19. Haftada detaylı ultrasona kadar göstermedi detaylı ultrasonda zor gördük şu an 34. Haftamdayım
aysenur-1998 Sirine34 Rabbim gönlümüzde olanı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak nasip etsin inşallah çok heyecanlı bir süreç gerçekten isteyen herkese nasip etsin Allahım🤲🏻🥰
Eluf Mervegedik22- bnde çok gittm devlete özelde net bisey demediler 16 hafta olunca gel dedi bu hafta gittm demdi goremiyom dedi haftaya tekrar gel dedi p.tesi gidcem
DamlaDemir91 bende sabırsızlıkla bekliyorum 🤗 şuan 11+6 dayım.ptesi kontrolümüz var 12 yi bitirmiş olucaz inşallah görebiliriz 🙏 gerçi sonradan değişmeleri duydukça geç olsunda garanti olsun demiyor değilim 😞