Minikcennetim Kızlar oldum olası sütü sevmiyorum hamileliğim başında içtim ama tiksinerek şimdi hiç içemiyorum içincede affedersiniz çok gaz yapıyor geceleri bende kefir içiyorum süt yerine geçer mi ya acaba 32 haftalığım bu arada
Gamzeerdgn Minikcennetim kefır süt yerine geçmez bence en azından bır bardak süt tatlandırarak ıcın ben 2 bardak süt bı bardak kefır bı bardak ayran 1 tabak da yoğurt yerdım her gun yetsin dıyr bebegın bundan sonra kılo alacak
Nazli-61 Minikcennetim evet kefir çok faydalı diye duymuştum hatta sütten daha iyi bencede onu tüketin bende hamileyim onu içiyorum ara ara iyi bi marka olduktan sonra kesinlikle kefir
Babylovebaby Minikcennetim ben süt icemiyorum bağırsak problemi oluyor diyince doktorum kefir icebilirsin demişti 🌸
Minikcennetim Nazli-61 bazı doktorlar belli bi aydan sonra süt içmeyin bebeğe bakteri geçebilir kefir için diyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğimde seviyor içince kefirş çok hareketleniyor
KayraVeAnnesi_06 Minikcennetim Banada süt ürünleri dokunuyor sizde olduğu gibi , kefir yada süt içeceğim zaman ben laktozsuz alıyorum O zaman sorun yaşamıyorum 🙏🏻
cactuswoman01 Kızlar süt bebeğe faydası var mı? En çok yoğurt peynir tüketin sğtün o kadar önemi yok dediler bana o yüzden sütü çok nadir içiyorum ayda 1 yada hiç