susuderler Kızlar merhaba, 2 aylık ikizlerim var mama ağırlıklı besleniyorlar. Aptamille başlamıştık fakat çok gaz yaptı o yüzden Sma ya geçiş yaptık gazı azalttı ama şimdi de çok fazla kusuyolar çocukları ellemeye korkuyorum o derece. Var mı bi öneriniz?
Emily37 susuderler doktorumuz bize evolvia ac önerdi.kolik bebekler için mükemmel bir mama.çevremde de kullanan çok arkadaşım var ve çok memnunlar.
Belos61 Evolviya deneyebilirsin.. çogu kullanan anneler memnun tabi her bebek bir degildir ama böyle durumda sürekli deneme yaparak onlara en uygununu bulabilirsiniz
susuderler @Seydo54 @Emily37 @Belos61 Teşekkür ederim mama bitsin onu deneyeceğim, kilo alımına etkisi nasıldı?
Emily37 susuderler arkadaşım oğlu doğduğundan beri bu mamayı kullanıyor şuan 5 aylık ve maşallah kilosu önden gidiyor topaç gibi.diğer arkadaşımda hem emziriyor hem mama veriyor oda 3 aylık onunda bebeğinin maşallahı var.ben günde 1-2 kere veriyorum kızıma oda toparlamaya başladı şükür.doktorumuzda eczacımda anne sütüne en yakın olan mama bu dediler.