Aleynaerayy22 Bu cumartesi günü misafirlerim gelicek kızlar ne yapsam diye kara kara düşünüyorum bir türlü kararlaştırmadım sizin şunu yapsan olur dediğiniz yemek fikirleri öneriniz var mı
yagmur0504 Aleynaerayy22 Merhabalar. Mercimek çorbası. Fırında patlıcan kebabı tebsiye dize bilirsin. Domatesli pilav. Salata. Haşhaşlı tatlı. 🤗🙏
nilayakinci Aleynaerayy22 ✅Tarhana Çorbası ✅ havuç tarator, mevsim salata ✅ patates püreli tavuk sote beşamel soslu ✅ pirinç pilavı ✅ çikolata soslu muhallebi
Hilal3425 Mercimek çorbası islim kebabı patates püresi pirinç pilavı havuç tarator yeşil salata barbunya pilaki magnolya
Mavimilena Süzme mercimek çorbası, tas kebabı, pilav, yanına zeytinyağlı biber dolması yada taze fasulye yapabilirsin çeşit istersen. Salata, şekerpare, tarator
Mavikalem Aleynaerayy22 🤭🤭 bende de tekli kase olarak var güveç onda yapıyorum yanda tepside yap borcamda
Aleynaerayy22 Mavikalem aa mantıklı kız bende öyle yapayım bundan sonra 😂ay burası iyiki var onca şeyi öğrendim şimdiye kadar annelerimizden 😍🫶🏻
Mavikalem Aleynaerayy22 🤭🤭🥰🥰 dimi insanın aklına bazen gelmiyor biri diyince iyi oluyor. Bende seviyorum burayı 😍😍