Mervece1 38 haftalığım nst sonucum için Dr hanım güzel dedi ama kendisine soramadım güzel ne demek yani sancı var mı yok mu diye. Herhangi bir şey söylemedi başka. Sancı bir yerde 80i gösteriyor anladığım kadarıyla
Serenay_0 Mervece1 aynı şey benim de başıma geldi dün gittiğim de nst cihazından takip ettiğimde 60-70-80 aralıklarındaydi doktor bana da güzel cikmis gidebilirsin haftaya geri gel dedi ama internetten baktığımda 60-70 sancı olarak görünüyor keşke daha anlayacağımız şekilde yorum yapsalar doktorlar
genccanne Mervece1 Artık sancılar ara ara olabiliyor Önemli olan düzenli olması Düzenli değildir ama araara yüksek çıkıyordur. O yüzden demiştir güzel diye beklediği gibidir yani
Mervece1 Serenay_0 bana muayeneden sonra nst çekiyor onu da sekreteriyle haber yolluyor. Bir daha giremiyorum da hastası oluyor. Gerçekten tuhaf yani ne anladık şimdi güzel demekten 😳
Serenay_0 Mervece1 ben Ankaradayım şehir hastanesine gidiyorum doktorların söyledikleri birbirlerine benzedikleri İcin sordum 🤣
Mervece1 Serenay_0 Ay pardon yine sizmişsiniz yazan ben isme dikkat etmemişim 😂🙈 13 gün kaldı hala her şey muallak doktorlar sayesinde, napıcaz bilmem😂
yigitinannesi0820 Mervece1 dayanilmiyor ama doğum bitince herşey bitiyor .cnm şuan hissetmemen normal doğum sancısı değil seninki
minikoglummm Mervece1 hala doğurmadım 😂😂 sonra ki gün tekrardan nstye bağlandım 60larda sabitti açılmaya baktı doktor yoktu. Yarın yatış doğuma alacak suni sancıyla başlatacak 🙏
Mervece1 minikoglummm Kaç haftalıksınız ki ? Ay ben de heyecanlandım şimdi sizin yerinize 🙈 Benim de 13 gün kaldı ama kanalda mı değil mi bilmiyoruz. Yürü diyor hala başlamadım yürümeye falan.
minikoglummm Mervece1 tam 40 0 oluyorum canım daha fazla bekletmek istemedi doktor kilosu da fazla olduğu için yürüyün bence benim kanalda ama açılma yok o yüzden korkuyorum suniden sonradan pişmanlık olmayın yürüyün bol bol
Mervece1 minikoglummm 13 günde etki eder mi ki yürüyüş:( bir de evde yürüsem olur mu ki koridor çok uzun git gel yaparım sürekli. Suniden ben de çok korkuyorum ay tecrübenizi bana da paylaşın Allahım size de kolaylık versin ilk mi sizin de ?