KayraVeAnnesi_06 Kubrabsyg45 Karaciğer enzimlerim rutin kan verdiğimde çıktı ama aç verdim O yüksek çıkınca doktor safra asitleri için kan istedi onuda aç verdim
white_flower KayraVeAnnesi_06 bende ilk doğumda kolestaz yaşadım dokturunu dinle çok tehlikeli bir durum Allah korusun bebege çok zararı var yazmak istemiyorum ama bebek ölümü olabiliyor
KayraVeAnnesi_06 white_flower Canım doğum yaptım zaten erken geldi Sancı ve açılmam oldu , 35+4 de sezeryamla alındı
white_flower KayraVeAnnesi_06 kusura bakmayın yeni paylaşım sandım tarihe bakmadım çok geçmiş olsun gözünüz aydın olsun kaşıntınız geçti mi doğum sonrası değerleriniz düştü mü bebeğiniz nasıl
KayraVeAnnesi_06 white_flower Önemli değil cevaplarım bildiğim kadarıyla tecrübelerimi paylaşırım tabiki . Allah razı olsun amin inş. Değerlerim normale döndü , kaşıntım ilaç kullanmaya başladığımda kesildi zaten hamileyken . Sizde sağlıkla alın
white_flower KayraVeAnnesi_06 benim ilk gebeligimde olmuştu canım şimdi kızım 3 yaş 8 aylık oldu ikinci gebeligimde de çok şükür kolestaz yaşamadım
KayraVeAnnesi_06 Berelfgun Benim değerlerim kadar yüksek olmayabilir bana en fazla 37 ye kadar bekleriz demişti doktorum Ama 35+4 de nst için hastaneye gittim . Sancım çıktı ama ben hissetmiyordum . Daha sonra açılma bakıldı 2 cm di acil sezeryana alındım o yüzden bekleyemedik
Kubrabsyg45 Mommn hiçbir bölüm yapmıyor canım. Kadın doğum kan testini istiyor gidip özelde yaptırıyorsun. Devlet hastanesi o kanı almıyor malesefff. Ben 300 civarı bir fiyata yaptırdım 10 gün önce
KayraVeAnnesi_06 Udu Evet maalesef öyle ilk gebeliğimdi ve kuru bir cildim vardı büyümeye bağlı sanmıştım ama karaciğer olduğu çıktı ihmal edilecek bir durum değil herşey normal ve güzel ilerlerken 31.haftada bu şekilde bir risk oluştu 35. Haftada da doğum yaptım
AsyaveAnnesiii KayraVeAnnesi_06 kaşıntıdan başka ne belirtisi var acaba birde kaçıncı haftada yapıldı testiniz çünkü benimde kaşıntım var ama karnımın büyümesine bağladım çok kuru bir cildim var
KayraVeAnnesi_06 AsyaveAnnesiii Bende öyle zannetmiştim ama kan da çıktı , sizde bir kan verin ihmal etmeyin Başka belirtim yoktu
Udu KayraVeAnnesi_06 cok gecmis olsun hic aklima gelmezdi kasintinin bile ciddi bi sorun olabilecegi iyi ki girio okudum aklimda bulunsun bundan sonra 🙏🏻🤦🏻♀️