Kbr Merhaba isimlerin sirayet ettiğini düşünüyorum Azra ve mihra isminde tanıdıgınız veya kızınız var mı nasıl çocuklar bebeklikleri nasıl😇
2022bebeki Kbr Görümcemin kızı Azra bebekligi çok zormuş, ağlayan, huzursuz, kalabalık sevmeyen bir bebekmis. Şu an liseli sakin, tepkisiz, gerektigince konuşan,tatli bir kız
gamzosgamzos Kbr Mihra kızımın adı şuan 8 aylık uykudan nefret eden bir bebiş gündüz sadece 1 2 kere memede 15 20 dakikada yatıyor gecede 12 den önce yatmıyor 10 kere emmeye kalkıyor çok hareketli bir bebiş herşeyden çok çabuk sıkılıyor yani yerde en fazla 5 dakika kucakta 5 dakika salincakta 5 dakika bu fazlasıyla yani 😂ayrı yetten aşırı inatçı canı sağolsun 😂❤️
Nis Arkadaşımın kızı azra 3 yasında 2.5 aylık kardesini ordan oraya kaldrmaya calosıyordu en son 😀 ama ys itibariyle hareketleri normal
Amber 2 azra tanıyorum biri ruh gibi yaşıtlarıyladaha çok hareketleri erkek gibi diğeri ise çok yaramaz bi kız çocuğuydu rezil etmişti bizi avmde.
Nazendehanim Kbr Bence çevrenizdeki insanlara göre değil de o ismin anlamına niyet ederek koyun. Sizin sevdiğiniz isimdeki biri muhakkak olumsuz bazı özelliklere sahip olacaktır.Onemli olan ismin kendi anlamına niyet etmek diye düşünüyorum 🌸
Kbr Nazendehanim tabi öyle ama malum isimler için yalan yanlıs anlamlarda yazıyor sitelerde ve gerçektende sirayet ediyor mesla keremler genellıkle cok hareketli
Nazendehanim Kbr evet doğru dini bir isim ariyorsaniz İslam ansiklopedisi kaynağına bakın direk Google a yazıp bakmak zaten doğru değil . Mesela geçenlerde Rânâ ismi için ahmak ,sünepe kadın anlamını gördüm ve şok oldum çok sevdiğim bir isimdi.Siz Azra ve Mihra olarak sormussunuz Mihra ismini bu sene çok fazla duydum karakter örneklemesi yapacak kadar çevremde bu isme sahip biri yok diyip yardımcı olayım 😊
61lazkizi61 Kbr isinden ziyade ben aileden gelen genin de etkili olduğu düşünüyorum mesela benim yeğenim adı Mustafa inadı yok güzellikle herşeyi yapar ama çok hareketli saygılı ama kaynımın adında Mustafa o hareketli ama çok aksi asabi inat kimse laf geçiremiyor aynı isimler ama tek ortak noktaları çok hareketli oluşları☺️Yaşları aynı🙈
Imu Kbr azra olupta güleç bi bebek görmedim ama sizin aynı olacak diye bi şey yok. Mihra ismini hep çok beğenmişimdir ve kızıma koymadım içimde kaldı