cansualisa nilayakinci bunu aldım kuzum Gecelikte söyle aldım Deneyim yaşadığım için siyah tercih ettim kuzum
Yildizayz nilayakinci bende kış annesi olacağım için trendyoldan önü düğmeli polarli pijama aldım LCW den emzirme sütyeni ve iç çamaşırı aldım canım 👍
AhseninAnnesii nilayakinci var ya daha kullanisli ve sonrasinda da giyebiliyosun. Lohusa takimlarini bi sey olacak ki giycen. Cok şaşali cok gereksizler ya bana gore. Zevk meselesi tabi süslü püslü şyler seven insan icin guzeller onlar alsin giysin 😆
Tubatgn Ebru1999 Daha kullanmak nasip olmadı canım. İnşallah şubatta kullanıcam, ben kalitesini beğendim. Beden hatası yaptım sadece ama beli lastikli ayarlanabiliyor. Sabahlık diz kapağımın biraz üstünde kalıyor benim boyum biraz uzunda 🥰
menbesrun btsrco hangisini soruyorsunuz, beyaz sabahlık gecelik takımı ise markası Artış. Kendi sitesinden almıştım ben ama trenyolda da var sanırım hatta benden sonra indirime girmiş 🙄
2023bebegim Elisam22 aynn bende almayacam çünkü daha yeni 1.5 yıl önce doğum yaptım hepsi yepyeni sadece hasta bezi ve bebez bezi alacam bebeğim hazirana denk geldiği için bütün takımlar sıfır duruyor zıbın tek giydi bende 2 lohusa takım 1 de normal takımım var yeterli fuzuliye gerek yok
Elisam22 2023bebegim iyiki kiyafetlerini vermemssnz benm 6 sene araları olcak çok verdim gene allahtan bikac parça saklamsm ikiside kiz
2023bebegim Edafmo aynn ben bu ay kendimi astım baya eşim hesapladi 3600 lira alışveriş yapmışım ama hepsi 100 de 70 75 gibi ucuza aldım
Simya nilayakinci canm ben trendyoldan aldım hastanede giymek icin, bide süslü elbiseli sabahlıklı olanlardan alıcam ama bu trendyoldaki penye bi takım gayet de güzel ben cok begendim bir bak derim hamilelik sonrasıda rahat giyersin günlükte https://ty.gl/g1zy9rju53
2023bebegim Elisam22 va eşim ver dedi ama vermedim hepsini 100 de 100 organik kaliteli ürünler almıştım vermeye kiyamadim şimdi hepsi işime yaradı
menbesrun Law55 çok teşekkür ederim markası house of silk trendyoldan aldım şu an tükenmiş gözüküyor ama bir bakın stok yenilenebilir