nilayakinci Başlık hamile veya lohusa olunca fiyatlar felaket oluyor 😂 uygun fiyatlı almış olduğunuz takımlar var mı ben büyük ihtimalle trendyolun pijamalarından alıcam sanırım önden düğmeli olanlardan işimi görür sonuçta 😂
Edafmo nilayakinci ben lcwaikikinin uygulamasından aldım. Önü düğmeli iki pijama takımı. Normalde toplamı 400₺di kuponla birlikte 265₺ ödedim üçüne🥰 hatta ben bunlar olmasaydı normal pijama takımı alacamtım yine lcwaikikiden. Uygulamadan takip ederseniz hem güzel indirim oluyor hem de kuponlarla ciddi indirim oluyor
Hayattdmrkrn nilayakinci trendyoldan beğendiğim bi pijamayı kendi sitesinde 250₺ ye buldum fotoğraf atmayı deneyim hemen trendyolda 310₺ di
elifgenc nilayakinci emose diye bir marka var trendyolda da var, ben oradan aldım, sade istediğim için orayı tercih ettim. Fiyatlar da fena değil gibi
Elisam22 nilayakinci kızlar ben resim ekleyemiyorum bitane beyaz sabahlikli gecelik aldm resim çekilmek için bitane ince uzun kollu pembe bi pijama takimi bitanede kirmizi kisa kollu bi pijama takimi aldım lohusa için olanlardan beli ayarlı onu dugmeli
Kbetul Edafmo ben de bu takımlardan aldım bir siyah bir de üsttekinden ekstra bir tane de lohusa takımı aldım lcwdan aldıklarım çok güzel geldi
AyEmGul Elisam22 merhabalar, foruma girdiğnizde sol köşede üç tane üst üste çizgi var oraya basın resim yükle seçeneğini göreceksiniz. Resmi oraya yükleyip çıkan bağlantıyı kopyalayın ve buraya yapıştırın. 😇
beybito27 nilayakinci ben krem rengi bir takım aldım ama kanama çok oluyor diyorlar. Altıma başka bir pijama falan mı koymalıyım? Hastane çantamı hazırlayacağım artık 30+5 teyiz
Elisam22 beybito27 bazısının olmuyormuş ama benmde evet geçmişti depend olduğu halde koyu renkti annem degistirtti
nilayakinci beybito27 kayınvalidem nişan zamanı lohusa pijama gibi beyaz takım almıştı ama çok ince beyazla rahat edemem diye düşündüm anca evde giyerim herhalde koyu renk bakıcam
Aydaa26 30+5 teyiz bende alacağım ama elbiseli tercih edeceğim sanırım lavabo ihtiyacı vs daha rahat olur diye düşünüyorum
nilayakinci Aydaa26 elbiseli modeller daha uygun gibi evet ama çevremde kimse önermedi bana rahat edilmiyormuş yatakta dikkat etmek zor oluyormuş
Elmir-2525 Aydaa26 gecelik giyince yine alttan tayt giyenler oluyor ne anlamı oluyor ki pıjama takımı almak daha mantıklı oluyor o zaman
Cansu_H nilayakinci bende öyle düşünüyorum ama her kafadan bisey cikiyo e tecrübesiz de olunca insanın kafası karışıyor
Elisam22 nilayakinci ilk doğumunda alt uzun kısa kollu pijamala rahat ettim arkadaşlar beli ayarlı takımlar var hastane kiyafeti amilyata girerken giydirio sonra çıkarılıyordu benim zamanimda gene öyle diilmi
hayalperest2310 nilayakinci düğmeli pijama takımlarından aldım bende öyle lohusa diye bakmadım kullanışlı işimi görsün yeter