nazligul05 AngeL- 32+5 iz bugün çok şükür herşey yolunda gidiyor 32 günümüz kaldı 2 Ocakta kavuşuyoruz inşallah kızımla bekleyen herkese hayırlı doğumlar inşallah ☺️
AngeL- Sahinur aynıyız ☺️ Serklajlı olman güzel bişey en azından kısalman devam etmez ☺️ Bişey sorucam şuan biz kaç aylık sayılıyoruz? 32 de mi 8 aylık olucaz yoksa 31 de girdik mi ?
777zarifanne 1avukatanne yaaa böyle aynı haftalarda olanlarla tanışmak çok güzel değil mi 🌺🥰 sende durumlar nasıl canım
1avukatanne 777zarifanne evet çok güzel 🌼 benim sırt ağrılarım artmaya başladı ve artık otururken nefes almada zorlanmaya başladım ve sık karnım acıkıyor 😋
AngeL- cansualisa oh valla az kalmış az ☺️ hani benimkide 38 leri görse ama şuan öyle bişey söz konusu değil maalesef bizim için 😕 33 ü görsek diyoruz sonraki hedefimiz 35 ☺️
777zarifanne AngeL- şimdi bebek toplanınca sancı oluyor mu yoksa sadece bi tarafta dikiliyor gibi oluyor ya öyle mi oluyor yani bebeklerin bi tarafa toplanması normal değil mi canım anlamadım ben
AngeL- 777zarifanne kuzum bebeğim toplanması gün içinde 1 defa olursa yada 2 günde 1 olursa normal ama kısa süreli olucak dediğim. Benimki gün içinde 5-6 defa yada daha fazla toplanıyodu. Buda iyi değil kasılma olduğu için bende rahim ağzında kasılma ve açılma oldu. İlaç kullanıyorum mesela o yüzden
ayla__ 777zarifanne ben 32 haftamdayim oğlum hep sağda toplanıyor karnım taş gibi oluyor sancı giriyor bana normal mi bu
AngeL- Sareceee yaa öyle mi ☺️ Evet yük bindikçe daha çok ağrı oluyor maalesef bide benim uykularım kaçtı göbüş büyüdükçe sanki bebeği ezivercekmişim gibi geliyo fazla sağa doğru yada sola doğru yatınca 🙈🙈 Bu arada bişey sorucam biz şuan kaç aylığız ? ☺️🙈
nazligul05 AngeL- Evet canım gebelik kolestazı çıktı maalesef o yüzden 37+2 de kavuşacağız hayırlısıyla 👼
mekselina46 31+1 den selamlar suan midem.agzimda sanki aci şu tadı geliyor bu aralar bu midem yuzunden berbat haldeyim birde çat kemiğim de ağrı var 😔
AngeL- 777zarifanne kuzum bebeğim toplanması gün içinde 1 defa olursa yada 2 günde 1 olursa normal ama kısa süreli olucak dediğim. Benimki gün içinde 5-6 defa yada daha fazla toplanıyodu. Buda iyi değil kasılma olduğu için bende rahim ağzında kasılma ve açılma oldu. İlaç kullanıyorum mesela o yüzden
Zeynep1954 31+5 benimde bel sırt ağrısı oluyor . Hareketlerim yavaşladı. Benimde bazen sag taraf sertleşiyor diyorum kafası mı acaba😀 alt bölgeme sancılar giriyor sanki ayağa kalkınca
AngeL- Zeynep1954 bebeğin yukarı çıkıyo mu yoksa genelde aşağıda mı takılıyo😅 Artık büyüyo ya bu sancılar normalmiş 😅 Bide bişey sorucam biz şuan kaç aylığız ? 32 de mi 8 aylık olucak yoksa 31 de girdik mi 🙈