Aselsmoms AngeL- ayy olmaz mı canım o sesten sonra da devam ediyor ayağa kalkınca biraz yürüyünce geçiyor yastık koyuyodum bacaklarımın arasına bazen iyi geliyor bazen gelmiyor 🥴
AngeL- Aselsmoms bide tuhaf bi buruluyomuş da kütlüyomuş gibi bişey acayip 😒 Neden kaynaklı bilmiyorum ama beni çok korkutmuştu 😕 Yastık koymak iyi geliyo mu kuzum ?
Aselsmoms AngeL- valla bazen iyi geliyor bazen gelmiyor canım ama sende dene belki iyi gelir 🤲 sanki çok yoruyomuşuz da kendimizi ağrıyor gibi olması beni delirtiyor🥴
Fundayakut AngeL- Bende oğlumla 30+6 dayım şimdilik bir sorun yok çok şükür sadece sağ böbreğimde genişleme çıktı tesadüfen öğrendim doğuma kadar takip edilecek bakalım 🤷♀️🥰
KKTCHatiralari Fundayakut dahabönce taş düşürdün mü yada kalsiyum mu fazla doktor neye bağladı genişliği
Bilgelihayat Fundayakut 30+1′deyim belimden sağ kasığıma vuran sancı ile birlikte doktora gitmemle öğrendim, çok sancım oluyor, yataktan dönerken, oturup kalkarken.
Fundayakut AngeL- Anladım canım Allahım hepimize sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏻🥰🌸
777zarifanne AngeL- bilmiyorum ki canım ama magnezyumda kullanıyorum bilemedim bi sizde olmuyor mu böyle
Zeynep_Asellll AngeL- 31+2 yim. Kızımın hıçkırıkları ve poposunu kaldırıp nefesimi kesmesi dışında sıkıntı yok çok şükür😂
aframoms13 bluepoint bende 28 oldum birkaç haftadır ağrım var sabahtan beri de yatıyorum sizin ağrılarınız nasıl adrt ağrısı gibi mi yoksa kalçanıza bacağınıza vuruyor mu?
bluepoint aframoms13 kalçadan bacağa vuran daha önceleri vardı şimdi geçti, bu biraz adet ağrısı gaz sancısı gibi
ZeynepNilDuran AngeL- 25. Haftada takıldı. Umarım ilk hedef 2 kilo, sonra 2.5 kg inşallah 🤲🏻 hepimiz zamanında kucağımıza alırız umarım
AngeL- ZeynepNilDuran inşaallah canım benim de ilk hedefim 2 kilo ve 33 hafta sonrasında da 2 kiloyu geçirmek 35. Haftayı görmek sonra bebeğim ne zaman isterse o zaman gelsin ☺️🙏🏻
777zarifanne AngeL- şimdi bebek toplanınca sancı oluyor mu yoksa sadece bi tarafta dikiliyor gibi oluyor ya öyle mi oluyor yani bebeklerin bi tarafa toplanması normal değil mi canım anlamadım ben