tazecikannee Kızlar ben bunu aldım çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum 🌸 fiyat 🏷 320 TL ye aldım
Tugba__- tazecikannee 2 sene önce aynı model yesil rengi ebebekten 40 TL ye almıştım böle kaliteli çıkacağına sasirdim valla 2. Çocuğum olcak hala ilkine kullanıyorum onada kullanicam inşallah
Edafmo tazecikannee Kasım indirimlerinde 200₺ ye almıştım. Fiyatını fazla fazla hakeden bir ürün fotoğrafta göründüğünden daha büyük ve geniş geldi ben daha kibar ve küçük beklemiştim. Bol bol cebi ve fermuarlı gözü var. İyi ki almışım
eylulicten Tubatgn evet aynilarindan aldim benimki turuncu 😌 happy mom cantasi da bej rengi resmini atamadim simdi 😆
Asilinannesiezgi Edafmo bende kasım indirimlerinde bu çantadan aldım aşırı güzel geniş baya ve sağlam
limoncicegimFO tazecikannee ben de bunu aldım kullananlar memnunmus daha gelmedi gelsin kalitesine bakacağım
SutlacimiYedimmiBen limoncicegimFO coook guzel gule gule kullan cok begendim normal canta gibi duruyor
Elf96 yasminnnnnnn iyiki almışsınız taş gibi gorumcem 4. Senesine girdi bende mcd bag in diğer modelinin siyahini almıştım bi kaç ay önce 350 TL ye indirimden doldurdum içini kullanılmayı bekliyor 🤲🏼
eylulicten tazecikannee kesinlikle kullanisli hastane cantasi yaptım ben onu simdi de kizimla hastaneye giderken kullaniyoruz 🥰