Reyhan35 https://resimyukle.io/r/8WB8tcEdUr oğlumun ensesinde boyun kısmında böyle şeyler çıktı neden olabilir acaba doktora da yazdım da daha cevap vermedi
_edakrsu22 Reyhan35 daha tecrübem Yok ama etrafımda gördüğüm bildiğim kadarıyla isilik diyorlar sıcaktan oluyor yada çok opulurse yinede yanlış bilgilendirmek istemem anneler daha iyi bilir
Reyhan35 benkosarim ek gıdaya başladık 6 aylık dün yumurta sarısı tadımı yaptık ilk kez o olabilir mi acaba
Reyhan35 _edakrsu22 biz çok sıcaklamıyoruz ve çok opmuyoruz bide boyun kısmı ya bilemedim isiliğe de benzemiyor
Tbsra95 Reyhan35 isilik erkek cocukları cok terler cokta sardıysanız olablir tabi bunlar ihtimaller doktorunuz kesin ne olduğunu söyler geçmiş olsun
Eda06 Reyhan35 benim oğlumun da kolunda çıkmıştı daha önce kullanmayıp yeni kullanmaya başladığınız ıslak mendil şampuan losyon yada bebe yağı falan var mı?
Milazk Bence yumurta sarısı da alerji yapabiliyor 2 gün daha az verip gözlemleyin derim 🤍geçmiş olsun
Reyhan35 Eda06 yok hiç bişeyini değiştirmeden kullanıyorum doktorumuzla iletişime geçtik terlemekten yada giydiği yünlü kıyafetten olabilir dedi krem verdi yünlü kıyafet ilk defa giydirdik sanırım cildi fazla hassas