Mervemns Merhabalar 27+1 haftalık hamileyim ama nerdeyse hiç tuvaletten çıkamaz oldum. Valla çıkıyorum geri gitme isteği 2 dakika sürmüyor herkes mi böyle ya
ikizlerimveannesi Mervemns o kadar değil ama bende de eskiye göre artmış durumda gece en az 4-5 defa kalkıyorum gündüz de çok gitmeye başladım 26 yız biz de 🤗
Benay Mervemns resmen ben 😂😂tuvaletten çıkıyorum koltuğa oturmadan geri gidiyorum 😂😂😂 gece Zaten maşallahım var çıkmıyorum bile ordan 😂😂
essyagiz Mervemns Malesef öyle, bebişim kanala girmiş ve durmadan bastırıyor. Gidiyorum afedersin bir gıdım tuvaletimi yapıyorum- çıkıyorum yine varmış gibi hissediyorum😐😐 Sanırım çıldıracağım😂 eşim sabret sabret diye diye helak oldu😞
BuseUsta Mervemns ben gebe kaldigimi ogrendigim den beri oyle. Normal yani. Dogurana kadar cekersin belki de ☺
Mervemns ikizlerimveannesi valla gece bir ayrı gündüz bir ayrı öyle bir oluyor ki. Normal zamanda 1 gün ihtiyacını görmemiş gibi çok garibime gitmeye başladı
Hayalvemasal00 essyagiz kac haftaliksin canim. Bende cok su ictigim donem geceleri belmi 10 defa tuvalete gidiyordum. Simdi suyu azalttım biraz. Neden bilmiyorum. Idrarda yanma olu yor tahlil yaptim temiz cikti bnde anlamadim yani:(
essyagiz Mervemns Doğum zamanı yaklaşınca oluyor canım, 35+5 iz biz👼🏻 Biraz erken girdi bizim kızımız.. 2 hafta daha böyle bekleyeceğiz inşallah ben geliyorum demezse☺️
Devran 13+5 im tuvaletten çıkmıyorum gece gündüz bide dünya kadar idrar varmış gibi tuvalete gidiyorum resmen gülüyorum bu muydu diye bide nasıl sıkıştırıyo nasıl resil ediyo anlatamam 😬
Benay Mervemns eşim ne kadar çok kalkıyorsun gece diyor napim Anam bacım geliyor gitmesem kaşıklarıma ağrı olarak giriyor Zaten sırt ağrımdan ve tuvaleye sürekli çıkmaktan uyuyamıyorum şimdi birde burun kuruluğu çıktı sanki tıkalı gibi burnum nefes alamıyorum amannn bi doğursaydık hayırlısıyla 😂😂
Mervemns Benay valla hele bel Ağrısını hiç sorma yürürken resmen kalça kemiğim çıkıyor gibi aynen bizim oğlan kasıklarıma baya baskı yapıyor Ağrımda çok oluyor
Benay Mervemns gittikçe zorlanacaksın diyorlar valla bana hamilelikte yalan dolanla değil gerçekçi gelenler daha moral veriyor en azından başıma geleceği biliyorum mesela bana yaa kolay geçecek bundan sonra diye yalan söylemek yerine bundan sonra daha zorlanacaksın ama başarabilirsin diyen daha iyi geliyor
essyagiz Hayalvemasal00 35+5 iz canım. Su içmeyi biraz azalttım bende, ama kafası fazla aşağıda olduğu için çok normal dedi doktorum.. Ama artık tuvalete gitmekten nefret ettim😞
1850 Mervemns ben 24 teyım doktoruma sordum bebek ve rahım büyüdükce baskı artar ondan daha sık lavoba ısteği olur dedı
Esrayilmaz Mervemns az once bende bununla ilgili bi post acmayi düşünüyordum bi girdim uygulamaya postunu gördüm bizde 22 haftamızdayız aşırı tuvalet ihtiyacımız oluyor 15 20 dakka sürmüyor normal mi acaba 😟😳
Mervemns Esrayilmaz valla keşke 15 20 dakka sürse benim ki de çıkıp geliyorum tuvaletten oturuyorum sonra tekrar kalkıp gidiyorum.
Hayalvemasal00 essyagiz canim gece uykum o kadar bulunuyordu ki artik idrarimi tutmaya basladim bu sefer yanma oldu. Yapcak bisey yok allah yardimcimiz olsun canim