Sebahat44 Kızlar ya 5 gündür adetim geçiyor hiç böyle olmazdı günüm saatim şaşmaz kaç gündür belimde agrı var onun dışında bi geçen hafta gögüslerim şişti hasaslaştı başka bi belirti olmadı bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı neden gecikti anlamıyorım kan tahlili yapmaya hevesim kalmadı 😔 sizce ne yapmalıyım birazdaha beklemelimiyim
Maviii Sebahat44 gebelik testi alıp deneyin en azından yoksa yoktur. bende öyle umudum yoktu 4 gün geçmişti hevesim kalmamıştı, ama çift çizgiyi görünce inanamamıştım.
Byy34 Sebahat44 geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin eğer adet olmazsanız test yapın kafanızı da fazla takmayın
Sebahat44 Byy34 ya aslında varya bu ay hiç aklıma bile getirmedim tatile gittik geldik hiç düşünmeye fırsatım bile olmadı ama kaç gün adetim gecikince ister istemez umutlanıyosun bide negatif çıkınca 😥
HasretAcar Sebahat44. Canim ben test yapmistim negatif çıkmıştı hastaneye gittim 1 haftalık hamile olduğumu öğrendim . geç döllenme olabilir içini sıkma 2 gün daha bekle adet düzensizliği de olabilir çünkü . baktin adet olmuyosun hemen git acile kan testini yapsinlar idrarla cikmiyorda olabilir.
Sebahat44 HasretAcar cumartesiye kadar beklicem olmazsam gidicem artık yani normalde hiç böyle gecikmez çünkü
Gullcha Sebahat44 canim benimde bugunle birliktr gecikmemin 6.gunu. ben gecikmemin 2.gunu yaptigimda beta 2 cikti hemsire gec dollenme olabilir 10 gun daha bekle dedi benimde dün geceden beri goguslerim agrimaya basladi ve gaz var beyaz akntim ara ara. Ama ben beta yi 2 gorunce cok uzulmustum gec dollenme umudum hala ama beklemeye kararliyim bundan sonra asla erken merak etmicem gec bile ogrensem en azindan garanti sonuc elde ederim