minikoglummm Dün düzenli sancılarım vardı. Bugün de nst de 60larda seyreden sancılar çıktı arada yükseldi ama 60 70 arası sabitti. Bu sancı yok mu demek oluyor var mı anlayan?
0322sukran minikoglummm sanciniz var ama dogum için yeterli sancı değil dogum sancısı 100 ve üzeri olur
Ceyo93 minikoglummm “NST değeri kaç olursa doğum başlar?” sorusunun yanıtı da şöyle: 20 dakika süre ile yapılan gözlemde en az 3 düzenli ve 40 mmHg üzerindeki kasılma doğumun başladığının işaretidir.
minikoglummm A_syma yani sabitte olsa 60larda seyrediyor olması sancı olduğunu mu gösteriyor? Ağrım yok çünkü 20lerde çıktığı sonuç gibiyim
minikoglummm 0322sukran zaten o kadar ağrıda hissetmiyorum canım ben sabit olduğu için belki sancı yoktur diye düşündüm dün daha yüksekti bugün düşüşe geçmiş
minikoglummm Ceyo93 dün o şekildeydi ama doğum başlamadı ve bugün 60da sabitti yani düşüşteydi 80 100ü görmüştüm çünkü dün ve açılmada sıfır yani nst sonucu her zaman doğumu başlatmıyor sanki 😂
A_syma minikoglummm Dün 80 100 arasi duzensizse ,bugün 60larda duzenliyse yakinda dogumunuz baslayabilir :) duzenli bir sekilde artisa gececektir. Saglikla nasip etsin Rabbim 🌸
Ceyo93 minikoglummm benim sancım düzeniydi hastaneye gidince korkudan sancım kesilmiş açıklamam da vardı hastanede suyum da geldi korkudan sancı gtti 🙈
dilek_balli Bugün bende nst ye girdim ama sancı cikmadi ama bebek gelişimi bir hafta önde imiş bı sıkıntı olmaz inslaah ☺️
minikoglummm A_syma Amin Allah razı olsun inşallah öyle olur doktor dün daha iyiydi bugün ağrı gözükmüyor bir de açıklık yok suni veririz olmasa sezeryan falan filan deyince canım bayağı sıkıldı
minikoglummm Ceyo93 benimde dün ağrı sızı yok sancı çıktı çok şaşırmıştım hatta ama bugün 60 70 arası sabitti. Nasıl oldu doğumunuz normal mi?
A_syma minikoglummm Suni sanciyla dogum yaptim ben. Sanci ,acilma ,nişan ,su hic biri yoktu :) hic korkmayin stres yapmayin. Guzel düsünün. Gayet pozitif bir dogum yasadim sizede nasip olsun insallah. 🌸
minikoglummm A_syma yaaa ne güzel dediniz valla Allah razı olsun insanın içinin rahatlaması 2 kelimeye bile bakıyo bazen demekki. Sabahtan beri boş geziyorum bebek gelecek sevincinde bile kalmadım günü kesinleşmesine rağmen. İnşallah dediğiniz gibi olur 🙏
A_syma minikoglummm Bol bol insirah okuyun suni aldiktan sonra diliniz döndügünce. 🌸 Bende öyle olmustum. Yarin sabah 9da gel bebisine kavus dediginde doktorum sevincten ziyade baya bir bosluk olmustu. Şok hali gibi 😂 ne yani doguracammi yarin olmustum. Sanci cekmeden kendi ayaklarimla hastaneye mi gelecegim. Sanciyla hastaneye kosmadan o yolu yasamadan. Tuhaf bir duygu cidden. Bütün gun aglamistim. 😂
minikoglummm A_syma evet sabahtan beri ağlıyorum bir de sezeryan aklımda yoktu yarasından korkardım hep oda şok etkisi yarattı aynı hisleri yaşıyorum sizinle beni tarif ettin çöküşlerdeyim😅😢. İnşallah aynı olur durum bende de
A_syma minikoglummm Sizin icin en saglikli dogum sekli neyse o olsun 🌸 sonuc olarak iki turlude bebeginize kavusuyorsunuz. Yasayan bilir 😂 Rabbim kolay kurtarsin😍
minikoglummm A_syma Amin Allah razı olsun en başı o hayırlı sağlıklı olsun da bir şekilde toparlarım inşallah ❤️🙏