Alyaarasmom Kızlar Doğuma 2 ay var ama daha hangi hastanede Doğum yapıcağıma karar vermedim ya gebeliğin başından beri Kağıthane derindereye gidiyorum ama hastaneyle alakalı duydugum şeylerden dolayı orda Doğum yapmak istemiyorum istanbul Gaziosmanpaşa da oturuyorum buralarda önerebileceğiniz hastane ve doktor tavsiyelerinizi alabılırmıyım yardımcı olun lütfen 🙏🤗
essyagiz Alyaarasmom Canım bende Kağıthane’de oturuyorum. Başta Derindere’ye gidiyordum ama hiiiç memnun kalmadım. Sonrasında Medical park gaziosmanpaşa’ya geçtim gerçekten hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım ☺️ kesinlikle öneririm 👍🏻
Tgbabsra Alyaarasmom Gaziosmanpaşa da iseniz hastane medikal park çok güzel bir hastane ben oraya gitmiyorum ama gitmeyi çok isterdim
Mayisgelini Alyaarasmom bende derindereye gidiyordum çok bir ilgi göremedim şimdi başarı hastanesine gidiyorum çok memnunum 😊
Alyaarasmom essyagiz peki hangi doktora gidiyorsun canım ve muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında Bilgin varmı
essyagiz Alyaarasmom Nilay Karaca canım doktorum, çok memnunum. 175₺ muayenesi, Doğum fiyatları artacak diyorlar ama biz sabitlettirdik 33. Haftamda. 3250₺ sezeryan, 2800₺ normal doğum, 600₺ epidural, suit oda isterseniz geceliği 600₺. Bu şekilde fiyatları☺️
Kirmizi essyagiz merhaba bende Nilay hanıma başladım. Duyduğuma göre gece doğum olduğu zaman gelmiyormuş doğru mudur?
Alyaarasmom Bana pahalı geldi valla fiyatlar başarı hastanesiyle görüştüm onun fiyatları daha makul ve Kenan bey var kadın doğum aynı zamanda başhekim çok iyi bi doktor 👨⚕️ orayı tercih edicem muhtemelen
Dduru Alyaarasmom merhaba bende basari hastanesinde yapicam ama benim doktrum disardan gelicek ne kdar soyluyolar basarida dogum icin fiyatlar bana kendi doktrmn fiyati biraz pahali geldide ama artik el mahkum yapicaz size ne kdar dediler acaba
Alyaarasmom Canım valla bana normal doğum 1600 TL dediler sezeryan 2600 TL normal doğumda yapılan iğne var ağrı olmayan iğne hani onun için de extra 900 istediler bakalım muhtemelen orada olucak benimki allah nasip ederse 🤗👍
Dduru Alyaarasmom anldim cnm benmde tahmin ettigim gbi fiyatlari hastanenin o zaman bi o kdarda ben doktra vericegm glba artik saglik olsun yapcak bir sey yok 🤗hepimize saglikli hayrli dogumlar nasip etsin🤗🤗
Kanarya Alyaarasmom beşyüzevler şafak hast. Albert Hocaya gidiyorum çokta memnunum👍 Normal doğum 1400-sezeryan 2000tl
Yenianne90 Alyaarasmom ben başarı hastanesi Selime Hanıma gidiyorum.Memnunum aklınızda hiç bir soru işareti bırakmıyor.