Merveyks Dilan246 yok hayır doktorum aç olmana gerek yok demişti zaten. Bir çikolata da sonucu etkilemez merak etmeyin
EbruMirac Glsmatll doktora güvenmemekte alakası yok bence bunun her doktorun farklı düşüncesi var kimi özellikle aç gel desede bazıları aç tok farketmez diyor ee Buda kafa karışıklığı yapıyor internette her okuduğumuz şey doğru değil. Bana da aç kal dendi mesela o kadar saat aç kaldım boşu boşuna aç kalmıyoruz herhalde.
Dilan246 Demirci96 ben kendim söyledim çikolata yedim diye bisey olmaz defi umarim olmaz beni turk hekimlerine emanet edin lafı bosuna fegildur inşallah
Happy_001 Dilan246 ben ilk ac ikici tok yaptırdım yemedim kahvaltı yedim reçel çikolata vb şeyler yedij
Mavikalem Dilan246 Çikolata yemişsin. Onu yaptırmak için midenin boş olması lazım. Önce açlık kanı alacaklar sonra içecek içip tam 1 saat sonra tekrar kan alacaklar. O doktoru sikayet et seni riske atıyor
Momsy410 Dilan246 cok bilgi sahibi degilim ama bana da saat kactan itibaren ac kalicam vs yazan bi kagit verdiler. Ac olmak sart bence ama dr da riske eder mi bilir herlde
gokce66 Dilan246 arkdsm yaptırmadı son ayinda birden şişmeye başladı bebeğin haftası daha küçük olmasına rağmen anormal bi şekilde büyümeye başladı. Gebelik şekeri gerçekten onemli
Emirsmomm Dilan246 doktor beni baya tembihledi önceki aksam 8 den sonra hiçbirşry yeme sabah git yaptır dedi yemedim bende sabah ilk kan verdim içeceği içtim 1 saat bekledim tekrar kan verdim benim bildiğim böyle 🥺
Zilanilker edosvebebisi dizinde yüksek miydi değerleriniz acaba ben şeker yüklemesinden sonra tokluk çok yüksek çıktı bu sefer diyet uygula dedi sürekli ölçüm yapıyorum açlık hep 115 civarı tokluk ise normal 140un altında hep ve gebelikten sonra geçer mi en büyük korkum 😒
Dilan246 Kızlar ben gece 2de de çikolata yemistim ve gece boyu sürekli su içmeye devam ettim saat 8.45te cikolata yeyip muayaneye girdim 9.30da ilk kanı verdim bu yüzden yanlis cikmis olma ihtimali yuksek degil mi gerci değer normal diyor e nabizda ama bilmiyorum anlayamadım bi türlü
Dilan246 280322- sari-uggli-mehmet-aga eylulicten Happy_001 Smya Summerwine EAK Zeynepsen Kızlar sonuctan anlayan varsa bakabilir miii
Dilan246 eylulicten ben şeker yüklemesi yapılacağını bilmiyordum ki 2 gündür bebeğin hareketlerini az hissedince gittim doktora oda belki ultrasonda görürüm ümidiyle yedim çikolatayı da yoksa sabah aç karnına öyle seyler yememeye çalışıyorum en azindan son zamanlarda
Mavikalem Dilan246 En azından o gün sadece ultrasonla bebeğe bakıp yarın aç karnina gel şeker yüklemesi yapalım diyebilirdi. Şeker yüklemesi yapılırken ilk önce aç karnına kan açlık şekerine bakması lazımdı. Ondan sonra içeceği içip bitirdikten 1 saat sonra kan alacaktı. Yani sen şimdi hem cikolata yiyip hemde içeceği içtiğin için şekeri fazla almis oldun . Sonuç yanlış çıkacak