Happy_001 Kubra123- ben çok araştırdım çok gereksiz olduğunu düşündüm ve çok aşırı pahalı gerekli biseye wermek mantıklı ama ona vermek cok zoruma gitti ve almadım muslin örtüler var onda ortucen
SebnemRasit Kubra123- https://ty.gl/uyayi2dw8q Ben bunu aldım harika bi ürün yaz kış kullanabilirim diye düşünüyorum her tarafını sarması çok güzel rüzgar dan uçmaz çok gerekli bi ürün
[silindi] Kubra123- dolap uygulamasında babystore20 diye bir kişi var ben oradan aldım ben ettim siz etmeyin bukadar mı kalitesiz olur, ilk yıkamada tüylendi kumaş sertleşti rezalet
edosvebebisi Kubra123- Hepsiburada dan aldım atölye eda diye bi satıcıdan kumaşı çok kaliteli kış için ideal
Hazalaskin Happy_001 zaten kullanılmadı da bizde çocuk doktorumuz örtmeyen üzerini çok fazla ısınıyor içerisi dedi ama bebeğim yaz bebeği Haziran’da doğdu kış bebekleri için bilemiyorum 🤷🏻♀️
Prensesim- Kubra123- ben ordan aldım cnm biz beğendik Aralık bebeği olacağı için çift taraflı pike puset örtüsü aldım 🌸
nutellaningizlitarifiyim SebnemRasit merhaba ben de dün sipariş verdim aynısından henüz gelmedi nasıl memnun musunuz güzel geldi mi kalite olarak hak ediyor mu bu fiyatı
Happy_001 Hazalaskin dış bebeği zaten bi doktor başka dışarı bile çıkaramıyorsun çıkarsan bile Cafe gidersin
sedamom00 https://imgyukle.com/i/JHgsbf Bunu ablam yeğenine hediye olarak yapacak bundan istedim Bn de 🥰
SebnemRasit nutellaningizlitarifiyim hak ediyor ya çok güzel kumaşı yumuşacık aynı resimdeki gibi geldi zaten kesesi de var hatta ben kesesine bebeğin ilk kıfayetlerini kullanmak koyucam ☺️
nutellaningizlitarifiyim SebnemRasit ya çok sevindim çok tereddüt etmiştim alırken ama iki amaç için kullanılması çok güzel emzirme örüntüsü puset örtüsü olması be kesesinin olması da güzel indirimde yakaladım dün 🥰🫶🏼
SebnemRasit nutellaningizlitarifiyim evet bende emzirme örtüsü olarak kullanmak içinde seçtim çünkü giyile bilir olması çok iyi arkam dan biri görür mü felan derdi yok rüzgarda da uçmaz tutmak zorunda da değilim ☺️👍🏽
nutellaningizlitarifiyim SebnemRasit harika ben de bu düşüncedeyim öbür emzirme örtüleri yanları açık oluyor en azından bunun her yeri kapalı her yerde rahatlıkla kullanılır 🤗♥️
Kubra123- Bende şimdi sipariş verdim musliniko da indirim var kızlar haberiniz olsun umarım güzel gelir