MLK 7. Haftanın içindeyim fakat 5-6 gündür doymak nedir bilmiyorum kızlar. Yemek yiyorum aradan 10 dk geçiyo midem kazınıyo sanki hiç yemek yememişcesine. Sabahları bulantım oluyo kahvaltı yaptıktan sonra çok öğürüyorum lavaboya gidiyorum ama kusamıyorum. Sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli açım. Şimdiden böyle olursam naparım ben nasıl baş ederim kilolarla😭 Var mı bu durumu yaşayanlar çok şaşırıyorum kendime herkes ilk aylarda bulantıdan zayıflarken benim böyle iştahlı olmam çok garip geliyo sorun mu var acaba bende diyorum☹️
newbabyno2 MLK bende senınle aynıyım gunde 7 öğün falan yesem doymam sureklı açlık halı ve smdıden 1kılo aldm🤷🏻♀️
Tupbebegimm1 MLK suan bebeğin senin beslenmenle alakası yok aslında, psikolojik olabilir. Kendini durdur daha çok erken
MLK YsmnNuh 5 ay önce bi bebeğimi kaybettim 2 aylık kalbi durdu ama o süre boyunca bende bulantıdan bırak yemek yemeyi yalnızca krakerle besleniyodum şuan çok şaşırıyorum kendime noluyoruz diyorum yedikçe😂
MLK Tupbebegimm1 biliyorum ilk üç ay yalnızca annenin kanından besleniyo farkındayım fakat psikolojik olabileceğini düşünmüyorum çünkü midemden sürekli gurultular geliyo😬
newbabyno2 MLK sürekli mandalına yıyorum valla yapcak bısey yok yemezsem bayılırım ben zor yemek hazırlıyorum kendıme o kadar açıkıyorumkı o an açlıktan zor hazırlıyorum kendıme bıseyler
MLK newbabyno2 meyve yemek iyi fikir bende meyve sevmezdim normalde şu süreçte meyveyi bile sever oldum
newbabyno2 MLK mandalınanın suyunu sık iç ben sureklı noodle yıyorum şu bımde satılandan en hızlı o oluyor☹️
MLK newbabyno2 mandalina suyunu denicem güzelde olur ama ekmek makarna pilav olayına bi son vermem lazım yoksa önünü alamıcam yedikçe yiyesim geliyo
slmynsbkm ayni dert bende de var tika basa yiyorum ama yememis gibiyim. diyorum ki kendime acikinca az bisey yiyip birakayim sık yemek yiyeyim diyorum ama yemegi gorunce gömülüyorum 😂
Kelebek90 Bende de olmuştu sonra ki haftalarda değişiyor, mide yanması gibi oluyor yedikçe rahatlıyorsun. Yoğurt tüketiyordum genelde. Çok konusunu yapma nazara gelirsin:)