momlife_7 15 haftalık gebelikte bebek hareketlerini hisseden oldu mu?🥹 Kaçıncı haftalarda hissettiniz ?
KLORAKHANIM momlife_7 ilk gebeligim 16 da hissettigimi soyledim ve doktorum hissedebilirsin dedi (48 49 la hamile kaldim suan 55 kiloyum ve sadece karnim gögüslerim büyüdü o yuzden karnima gore hissetmem normalmis) Haftada net hissetmeye basladim ve 18. Haftamda eşim disardan karnimi izlediginde tekmelerini gorebiliyordu bence her gebelik farkli, benim ic karnim hic yoktu 12. Haftada bile belli olmaya basladi gebeligim belki ondandir
tugcegk Merhaba sanırım ben 17+3te hissetmiştim bizim vücut yapımıza bağlı olarak da haftası değişebilir diyorlar
Gamzecetin 15 haftalığım bende sadece iki kere karnıma iğne batırmış gibi bi his oldu ay noluyo dedim hatta ama bebek hareketimiydi bilmiyorum 😂
Mrymbas İlk oglumu 19 haftalıkken hissetmiştim şuan ikinci oğluma hamileyim 16. Haftada hissettim sanırım ikinci gebelik olduğu için ve daha tecrübeli olduğum için genelde ilk gebeliklerde 18,19 civarı diyorlar🥰
Uges2015 Mrymbas merhab tecrübeli olduğunuz için size soruyorum 24+1 bebek hareketleri düzenli mi olur düzensiz mi bazen çok hareketli bazı günler çok az normal mi
Mrymbas Uges2015 merhaba , bence normal çünkü şuan benim bebeğimde o şekilde zaman zaman ayaktayken bile kendini bana hissettiriyor bazende uzandigim da bile az hareket ediyor biraz yediklerimizde etkiliyor bence ceviz muz badem fındık gibi şeyleri yediğimde daha çok hareketlerini hissediyorum
Yaren_16 Ben 17+1 hissettim ama baya hissettim böyle sanki karnımda bir sağa döndü bir sola eşin elimi koydurdum ama o hissetmedi o da hissetmek için sabırsızlaşıyor