ggcr Kizlar bu parmaklarim cok agriyor ve odemim var surekli 34 haftadayim napicam daha 1 ayim var nerdeyse doguma
Kbraa9 ggcr aynı durum bende de var.. ayaklarımda hiçbir şey yok ama gece ellerim şişip eklem yerleri o kadar ağrıyor ki 🥹35 haftalığım bende
DenizCeylin ggcr ağrılı ödem en baştan beri bende de var. ayaklarımda ellerimde şişip eklem yerleri ağrıyor, acıyor. 38+2 yiz şiddetini artırarak devam ediyor
Baymehal ggcr hiç birşey fayda etmiyor ben musluk solamadığım zamanlar oldu tansiyonumu ölçerlerkem bile bu elim ödemli sıkamıyorum diyip diğer koluma tansiyon ölçtürttüm 😅😅 doğumdan 2-3 hafta sonra ancak geçer ben 18 gündür doğum yaptım hafif hafif sıkamadığım oluyor parmakalrımı en geç 4. Hafta toparlanırım
Daffyy ggcr 33 deyim bende de şimdiye kadar hiç yoktu bir haftadır ayaklarım ve ellerim şişti. Doktor ellerine soğuk kompres yap el için bilekliklerden kullan ayaklarını yükseğe koy dinlen magnezyumu düzenli iç dedi. Heryerim şiş işe yarar mı bilmiyorum 😊
Umay255 ggcr ahh kuzum seni çok iyi anlıyorum ona çare bnde bulamadım 36 haftalıgim ayaklarım o kadar kötü durumdaki yürürken ağrıyo ellerim kocaman oldu az kalmış gecicek inşallah
mtlbaby ggcr aynı sorun bende de var 30. Haftamda başladı aynı zamanda fmf hastasıyım biraz da o tetikledi bende 5 gün kortizon hap kullandım ama keser kesmez tekrar başladı ağrılar geceleri resmen bileklerim sancılanıyor çok zor hiç bir işimi yapamıyorum
Amine95 Bende de var maalesef. Geceleri özellikle el parmaklarımdaki acıdan dolayı sürekli uyanıyorum. Ne yapsam fayda etmiyor. Soguk suya tutuyorum yine geçmiyor. Daha 1 ay var. Nasıl basa çıkacağım gerçekten bilmiyorum. Cok yıprandım
Rfy1 Kızlar bende de var, ayaklarımı denize soktum günde 10-15 dk. Ondan sonra rahatladı biraz, sizde evde tuzlu su yapıp ayaklarınızı koyun biraz biraz ger gün. İyi gelecektir, internette görmüştüm bende
Seherselim ggcr aynı problem bende de var ellerim çok ağrıyor ayaklarımın üstüne basamıyorum resmen hiç doktor a sordunuz mu ne dedi?