berkinannesi_03 kızlar size birşey danışmak istiyorum sol kalçamdan ayak bileğime kadar şiddetli bir ağrı var 31+2 haftalığız bu ağrılar normal mi dayanamıyorum artık lütfen sizin de böyle başınıza birşey geldimi geldiyse nasıl önlediniz bu ağrıyı
Rumeysa_2018 berkinannesi_03 ben aynı bu tarif ettiğiniz ağrıyı aynı bacakta aynı şekilde yaşadığımda 3-4 haftalık hamileymişim 9 haftalığa kadar sürdü doktor hormon yüklemesi den kaynaklandığını söyledi şimdi 25.haftadayım geçti
Seherselim berkinannesi_03 ben 13 haftalıkken başladı ama böyle bi ağrı olamaz zırıl zırıl ağlattı beni. Ne Yaptıysam fayda etmedi geçmedi 33 haftalık hamileyim hala ara ara ağrım oluyor. Birden bire bacağımı hissetmiyorum fıtık var galiba doktorum sıcak su torbası bile önermedi erken doğumu tetikler kullanma dedi. Magnezyum yazdı hiçbir işe Yaramadı sabrediyorum şimdilik bakalım
Meryemiss berkinannesi_03 bendede olmuştu magnezyum eksikliğinden oluşuyormuş ilaç verdi 1 aydan fazla bir süre sürdü ama geçti 4 -5 aylıktım herhalde o zaman ilk kızıma hamileyken şimdide olacak gibi sanki arada böyle ağrı olur gibi oluyor magnezyum takviyesi için soda iyi içmeye başladım oluşmadan ama bakalım
berkinannesi_03 Rumeysa_2018 peki o süreçte ağrıyı nasıl hafiflettin canım çok kötüyüm dayanamıyorum bacaklarımın altına yastık felan koydum yüksekte Dursun biraz diye ama genede ağrı dinmedi
Rumeysa_2018 Varis çorabı berkinannesi_03 varis çorabı önerdi giyemedim çok ağladım hatta kayınvalidem gelip “erer anne olmak kolay değil katlanacaksın” demişti o acıyla kovacaktım kadını o kadar şiddetliydi hamile olduğum için ilaç kullanamadım ama magnezyum takviyesi aldım tüm gebelik boyunca o beni rahatlattı sanırım
berkinannesi_03 Rumeysa_2018 evet canım benimde aşırı derecede ağrı var artık ağlamaktan canım çıktı doktoruma yarın gidip bana da magnezyum takviyesi yapmasını soyliycem bakalım o ne önericek sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım tek bir nefeste🤲💞
Ellia Benim de bu haftalarda oluyor soğuk su kompleksi yapıp sporcuların yaptığı germe hareketini yapıyorum canım az da olsa işe yarıyor 😔
Ellia berkinannesi_03 ama soğuk suyu sabit tut ağrıyan bölgelerine böyle 1,2 dakika çünkü kaslarını rahatlatacak çok geçmiş olsun inşallah faydası olur canım
berkinannesi_03 Tiiffany benim kuyruk sokumda birşey yok ama kalçamdan ayak bileğime kadar çok şiddetli ağrı vardı canım benim
berkinannesi_03 nurannee- eşimde bana masaj felan yaptı canım sıcak havlu ısıttı koydu felan ama fayda etmedi sonra uyuya kalmışım sabaha doğru çok kötü birşey sanada geçmiş olsun canım 🌸
berkinannesi_03 Seherselim gerçekten seni anlıyorum canım benim gece bende ağlamaktan canım çıktı resmen doktora gitsem bişey yapmıycak diye gitmedim öldürdü resmen beni ağrı sanada geçmiş olsun canım hala ağrı var ama gece gibi değil inşallah bu gece de böyle olmaz 🤲
berkinannesi_03 Meryemiss bende doktora gittim magnezyum takviyesi aldım canım şükür şimdi öyle ağrım olmuyor sağlıkla al bebeğini kucağına 🌸💞