momy30 Doktorum normal doğuma çok uygunsun sana kalmış ister sezeryan ister normal doğum yapabilirsin 32. Haftamdayım daha var tabi ama karar veremedim
Imu momy30 normal doğum yaptım. Bebek çıktığı an o içinin temizlendiğini hissetmek çok güzel gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyo insan. Ama gaza gelip ilk günden hep ayakta olduğum için dikişlerim çok geç iyileşecek bu benim hatam tabi
Dilara556 momy30 bende 32+5 deyim son ana kadar normal doğum taraftarıyım sorun yoksa tabi . Hem hızlı iyileşip toparlıyorsun
AzraFarah momy30 ne güzel canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲 doktor normale uygun demiş,bence sezeryan hiç düşünme, mecbur olmadıkça. Ben sezeryan yaptım ama normal denemediğim için çok pişmanım
Tugcender Bi sorun yoksa kesinlikle normal hem içinin pisliği akıp gitsin hem herşey doğal gelişsin ☺️
Acmom Herkes tam aksini düşünüyordur belki ancak sezaryan çok gözümü korkutuyor benim. Tabii bebeğim ve benim sağlığım için en iyisi neyse o şekilde olsun doğumum diye diliyorum her zaman. Doğum şeklinden çok bebeğime kavuşma anını düşüneceğim korkulu bir durumda da.
Neslisahhh momy30 benim ilki sezeryan ikincisi normal doğum oldu. İkisini de yaşamış bir insan olarak kesinlikle normal dogum. Ama gaza gelip normal doğum oldu diye ilk günden ayaklanmamak gerek.
Tiiffany momy30 şöyle söyliyim. Hep normal istedim 39.hafta sancım geldi ve ben o acıyı kaldıramadim üstelik 9 cm açılma vardı biraz zorlasalar belki normal olurdu.doktorum korktugumu gorunce sen normal yapamazsın dedi kendi isteğim dogrultusunda sezeryana alındım hiçte pişman değilim. Bu normal dogum ile ilgili türlü türlü hikayeler okuyorum şimdi 3.sezeryan olucam hiçte pişman değilim. Normal yapanlari tebrik ederim o acı çekilecek gibi değil yapanlari tebrik ediyorum