Serenn24 Selam kızlar 5 haftalık hamileyim kaçıncı haftadan sonra dikkat etmek gerekiyor yatma pozisyonuna @ 😖
Deletedmom_37 Serenn24 26dan sonra diye biliyorum bana doktorum bebek suyun içinde istediğin gibi yatabilirsin bişey olmaz sana rahatsızlık vermiyorsa demişti
Semaaaa1 Serenn24 susam tanesiyken sola yatmaya başladım 38. Haftadayız hala sola yatıyorum. Sırt üstü ve sağ tarafımı hiç kullanöadım bu süreçte. Sol tarafım çürümüş gibi olsada bebişimr değer en rahat hissettiğim sol tarafım🥰
Elif927 Serenn24 Ben bunun farkına beşinci ayımda doktorum artık sağa sola dönerek yat dediğinde çark etti çünkü ben öğrendiğim günden beri hep sağ sol yattım bilmiyordum düz yatıldığını düz yatmayı unuttum resmen özenemiyorum bile 😁🙅♀️
edosvebebisi 30.haftadan sonra sola yatmayı önerdi doktorum bana 26.ıncı haftaya kadar nerdeyse yüzüstü yattım
ilkanneyim06 Ben 6. Ayın içindeyim 4.5-5 aydan beri dikkat ediyorum özellikle 4. Aydan beri yüzüstü yatmadım hic ne olur ne olmaz
Serenn24 Elif927 Bende sormayı unuttum uykusuzluk yaşıyorum bu yüzden yüz üstü alışmışım bende çok kötü 😂
Semaaaa1 Serenn24 sağ ve düz tarafa yatmak bebeğe giden kan akışını vs engelliyor. Doktorum arada sağınada dön yat diyor ama 38. Haftadır hep soluma yatıyorum 🤣 tabi sol taraf biraz çürüyo ama bebeğimde sola yatınca cok rahat ediyor