Hafsam-Merve Ben 15 haftalik hamileyim ama mide bulantısı hala gecmedi ve kendimi zorlamadığım halde kan kusuyorum normal mi bu? Doktorlar adam akıllı dinlemiyorlar bişey anlatmaya calistigimda bizim sorduklarimiza cvp ver diyorlar …
benkosarim Hafsam-Merve özele gitme imkaniniz varsa bir gidin onlarda daha çok dinleyen doktor olabiliyor size herşeyi anlatan da oluyor mide bulantısı ben beşinci aya kadar yaşadım çok normal prilam yazmadı mi doktor
Hafsam-Merve benkosarim malesef bizim burda ozel hastane yok yakinimda cok uzak ozel hastane de bu saate kapali ve ben yarim saat icinde tam 7 kes sadece kan kustum bana ne ilac ne de bisey verdiler acilde takilan serum 3 4 gun idare ediyor normalde uxun zamandir mide bulantim yoktu dun bir şeyden tiksindikten sonra gene başladı
benkosarim Hafsam-Merve başka bir yere gitseniz daha iyi olur sanki kendi sağlığınız için bir yerde mi yaşıyorsunuz belki de Doktorlar bilgili değildir yani kadın doğum bölümünüz ile alakalı yoktur tekrar bir gidin diyeceğim ama bir şey yapmıyorlarmış siz fırsatınız olunca bir özele gitmeye çalışın ya da daha büyük bir devlet Hastanesi’nde ne olur ne olmaz