Muhammedarasannesi Kizlar konya sehir haatanaesinde olacam anestezilimi yoksa normal mi olacak acisi varmi bana biraz bilgi verin
MutluluklaGelBebek Muhammedarasannesi canim benim arkadaslarim anestesiz cekilmisler diyorlar ki boyle bir aci yoktu kisaydi ama aglayarak ciktik fakat ben anestesili oldum gram ne agri ne sizi hissetmedim uyandiktan sonra biraz sizi vardi oda hic biseydi yani
Gaye_zeliha Ben iki kere çektirdim canım biri anesteziliydi biride anestesiz cihazlar önemli anestezili çektirdikten sonra ağrım ve kanamam oldu ama normal cektirdigim başka bir hastaneydi çok güzel hiç bişey hissetmedim
Gaye_zeliha Tugba_3 ilkinde dediler ki tüplerin tıkalı sonra gittim daha iyi bı yerde ikincisini çektirdim hiçbisey çıkmadı herşey temizdi bu arada iki hastanede özeldi o yüzden araştırarak gitmekte fayda var çok şükür şimdi 32 haftalık hamileyim
Tugba_3 Bende geçen sene çektirdim herhangi bir sıkıntı yoktu 4 yıldır istiyoruz ama olmadı bir düşüğüm var birde geçen ay kürtaj oldum daha rabbim nasip etmedi zamanını bekliyoruz hayırlısıyla
Gaye_zeliha Tugba_3 canım bende geçen sene cektirmistim bizimkide 5 senenin sonunda mucize oldu darısı sana bekleyince güzelleşiyor dedikleri bu olsa gerek hiç canını sıkma herşeyin zamanı var Allah ol diyecek ve olacak hic ummadığın anda gelecek mucizen
Tugba_3 Tabiki Allah bilir hayırlısını rabbim hayırlı vakitte sağlıkla isteyen herkese de bana nasip eder inşallah 🤲