Busel Ya limonu tuzlayıp yemek istiyorum ya da turşu😅😬 ekşi olan herseyi istiyorum limon yemek korkutuyor biraz tansiyon düşer diye 🤭 siz yiyormusunuz. Şuan bunu yazarken turşu yiyorum ödemlenmesek bari😆
1erkekkannesiiii Busel benim oğlan da deli gibi ekşi tuzlu istiyordu yedim yedim durdum şimdi mide yanmaları iyice artınca dizginlemek zorunda kaldım 😂😂 fazlası zarar ama doymak bilmeyen benn 😂
BBuseY Ooo kaç limon yiyordum ben 😄😄😄 bol bol C vitamini miss ye canım korkma . Ekşi olan ne varsa yiyordum şimdi biraz duruldum 27+5 .
Busel BBuseY Ay korkuyorum gece gece yemiyim dedim ama turşu da kesmedi 18.haftanin icindeyim oğlan bide kızda ekşi derler bende tam tersi 😆 biraz turşu ile durdurdum o isteğimi
BBuseY Turşuyu çok yeme ama tuz oranından dolayı ödem yapmasın . benimde erkek🥰 nerde o ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi nafile 😂😂😂
Busel 1erkekkannesiiii Ay sorma limon için zor duruyorum 😅 mahvetti beni hep akşamları geliyor bu istek😆
1erkekkannesiiii Busel ayvayı limonlayıp tuzlayıp yiyordum her gece offff yine canım çekti valla ya sakın ama sakın tutalım kendimiziii bebişler bi gelsinn limon partisi yaparız 😂🥹🥹😂