Deletedmom_37 26Merve26 evet normal bazı gebeler 21-22 de bile hissedebiliyor benim 22 hala tam net hissedemedim☺️
Bernnnaaaa 26Merve26 19.haftada hissediyorum deyince doktor gülüp gaz hareketlerin o demişti doğru demiş şimdi 35 haftalık aradaki farkı anlayacaksın 20den sonra hissediliyor 🙂
Ellia Canım tam olarak 25.haftada hissediyorsun şahsen ben o zamanlar hissettim bebeğin alanı geniş olduğu için hissetmemen çok normal 🤗
26Merve26 Ellia sigara kullanıyorum onun etkisi olmasından korkuyorum ama tesekkur Ederim bir nebze de olsun rahatladım
Ellia 26Merve26 bence bırakmalısın çocuğun için yani çok büyük riskler çıkarır önüne Allah korusun canım
Bebetooooooooooo 26Merve26 aslında hareket ediyorlar ama biz hissetmiyoruz benim bebişim kız ve 20 haftada hissettim . Halbuki ultrason da 12,13 haftada hareketleri bariz belliydi el sallıyordu 😄
26Merve26 Bebetooooooooooo maşallah Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben daha cinsiyetini bilmiyorum nasip olursa yarın öğrenicem dün sağlık ocağına gittiğimde suana kadar hissediyor olman gerekiyordu diyip korkuttular bende o yüzden biraz telaşa kapıldım
esrayyy 26Merve26 ne kadar saçmalamışlar çevremde hep 20 den sonra hissettim diyenler var benimde. İnsanın canını sıkmaya birebir bazı kişiler :)
Bebetooooooooooo 26Merve26 boşuna telaşlandırmışlar hisseden pek olmuyor özellikle ilk gebelikse geç hissediliyor. Yerleri henüz geniş olduğu için zamanla büyüyüp güçlendikçe hissediliyor ,bizim o şekilde oldu
26Merve26 Bebetooooooooooo bende evhamlı bir insanim onlar da öyle diyince hemen randevu aldım yarın sorucam ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rahatlattınız beni ☺️😌