Zeynppppp Sedakaratas aynı şeyi 15 gün önce bende yaşadım bide devlette odalaara almadılar küçük çocuk diye neyseki hemen bebeği doğurup eve kaçtım geldim kızımla iki kardeşi tanıştırdım ❤️😅
Sedakaratas Zeynppppp benimkinde çok ağlıyor bende ağlıyorum diye aldılar yanıma büyük insan gibi bı sarilisi vardı anında sustu sonra nst ötmeye başlayınca bekletemediler çıkardılar benden ayrılınca yine kıyameti kopardı
Zeynppppp Sedakaratas ama seni görmesi iyi olmamış canım ayrılmaya gitmiyorsunki bi evlat daha gelicek onu düşün ona güzel kardeş böyle şeyler düşün bence hemde kendini çabuk toparlaman lazım onu oyalarlar bi şekilde doğuma odaklan noröal doğummu yapıcaksın hem sen
Sedakaratas Yeniiannecikk dün tekrar gelmek zorunda kaldım ve yatış yapıldı busefer kabul ettim hastanede yatıyorum suan
Sedamete Sedakaratas canım çok iyi yaptın benim 24 saatlik idrardaki proteinim 384 çıktı doktorum yatış filan yaptırmadı ben çok korku halindeyim gel dese koşarım yani.Doktorun taburcu olabilirsin diyene kadar çıkma bence çok tehlikeli
Sedakaratas SemaArin ben şuan hastanedeyim dünden beri yatisim yapıldı ve kabul ettim siz nederseniz onu yapmiycam sadece yazmak istedim ve yazdim
Sedakaratas Yeniiannecikk protein kaçağı var canım tansiyonum şuan 16 17 sıralarında çıkıyor takip altindayim
Sedakaratas Sedamete evet tehlikeli oğlumda yaşamıştım 670 sıralarında öyle bişey çıkmıştı oğlumda acil doğuma alinmistim
Sedakaratas teachervera aynıyız canım ben senden sadece 1hafta gerideyim 33haftalik ve oğlumda 16aylik oğlumda yaşamıştım ve gerçekten çok zor
Mavikalem Sedakaratas İyi yapmışsın canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Benim iki bebeğimde erken doğdu çok şükür ikisi de yaşıyor. Senin kaç haftalık oldu tam olarak
Sedakaratas Tugbakose-24 evdeki bebeğimi dusunmustum ama cahillik ettim ayrı durmak çok zor ama şuan hastanedeyim dün yatisim yapıldı takip altindayim
Betul_1 Bu kadar ağır şeyler yaşadınız ve yatış kabul etmedin hemen hastaneye koşun yazık size kaç haftalık bebeğiniz şimdi